Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Елен Колева: Калин Терзийски ПОГРОЗНЯ ОТ АЛКОХОЛА И КУ*ВИТЕ ! Виж Тук:

Елен и КалинЕлен Колева не успя да намери себе си във „Фермата“, където отиде да се търси.

В риалити формата тя се надяваше да се успокои, да бъде по-близо до Бога и природата… Но се оказа близко единствено до най-големия си дразнител – Калин Терзийски.

В момента актрисата е на път да се срине психически, тъй като писателят върви подире й, иронизира я, тормози я и непрекъснато я дразни. Ту я кара да го разтрие, ту й подхвърля разни намеци, от които тя се изчервява… И вместо да работят здраво, през цялото време бившите любовници се джавкат като куче и котка. А Елен не е толкова емоционално устойчива и вече започва да й личи.

„Ти си грозен, нахвърли се тя върху бившия си. Грозен си от пиене и от ходене по ку*ви. Душата ти е погрозняла, защото прекалено много си я въргалял в калта. Всеки сблъсък с грозното те прави по-грозен. И отвътре и отвън. Всяка нова бутилка те изкривява“ – изстреля нелицеприятните истини за писателя-алкохолик екзалтираната актриса.

Двамата, вместо да работят, по цял ден се заяждат и доизясняват отношенията си, като например кой е станал причина за раздялата им.

На 47 години се правиш на младеж. Искаш да живееш без правила, да лудееш. Това повече подхожда на мен, защото съм млада, а ти би трябвало да си улегнал, но нещо леко и хвърчащо, как да улегне?  -продължи да го хапе актрисата.

Я по-добре ми намачкай гърба, отговори с халтава пиянска усмивка писателят, който пък във „Фермата“ уж щеше да се пречиства от алкохола.

Най-много от изпълненията им в национален ефир страда бившата жена на Терзийски, лекарката Ивана. Преди година тя разкри връзката им и издаде на всички, че Елен спи с мъжа й.

Това обаче не спря нововлюбените да изживеят цялата си страст. Припомняме, че Елен и Калин се разделиха не заради бившата съпруга на писателя, а заради кръшкането му с други жени и свалките му с тях по интернет.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *