Ексклузивно: БОРИСОВ СИ ОТИВА! Паника тресе потъващия кораб ГЕРБ! Виж Подробностите Тук:

БорисовСоциологическо проучване на изключително авторитетната международна агенция „TNS opinion“, което бе направено преди седмица и цитирано от някои български медии, изправи на нокти Бойко Борисов и цялата му кохорта.

TNS opinion е с един от най-високите рейтинги в ЕС и прави изследвания по поръчка на Европейския парламент, ЕК и Световната банка. За пръв път тя извършва допитване в България и резултатите са изненадващи.

Първият извод от изследването и цифрите на агенцията е, че българският народ не иска да бъде повече под управлението и по-скоро под диктатурата на ГЕРБ. Над 48 процента от хората са заявили, че искат тотална промяна на политическото статукво и тази промяна я виждат в лицето на нова политическа формация.

Данните от следващия въпрос на агенцията пък буквално разбъркват политическото блато у нас. Ако формация на недоволните от сегашното управление бъде оглавена от Слави Трифонов, то той получава почти половината от гласовете на всички избиратели в България.

Шоуменът няма партия, но има възможността да подкрепи някоя и това ще бъде изненадата на президентските избори.

Борисов2

ГЕРБ има подкрепа едва на 25 процента от българите и то само на тези, които ще гласуват. Иначе съотнесено към общия брой избиратели, процентите се намаляват двойно. За ГЕРБ към момента биха гласували едва 12 % от българските граждани, имащи право на глас.

Почти всеки втори българин няма да отиде до урните заради факта, че президентът Росен Плевнелиев спря референдума на Слави.

Ако този референдум бъде поставен на гласуване, до урните ще отидат над 78 процента от избирателите и 64 процента от тях ще гласуват за намаляване броя на депутатите от 240 на 120, за спиране на партийните субсидии и за мажоритарни избори и пряк избор на полицейските шефове по места, категорични са от социологическата агенция.

На съкрушителното за ГЕРБ авторитетно социологическо изследване Борисов реагира в типичния си дебелашки стил: „Мен все ме свалят разни социолози, обаче им излизат криви сметките и все управлявам!“

Нищо подобно, Борисов. Не сметките на социолозите са криви, а изборната ни система и машинациите в нея са такива, че хората ти от ГЕРБ и магаре съумяха да издигнат за президент.

Доказаха го последните избори за местна власт, където ГЕРБ спечели почти навсякъде в големите градове, а на места – с тодорживсковки проценти.

Сега управляващите са се скрили в миша дупка и само Лилито Павлова плаши хората с винетките, а Борисов се прави на „добрия чичко премиер“, който обещава светло бъдеще и по три пъти на ден се хвали какво е направил лично той за България.

Какво всъщност направи Борисов с България?!? Ето отговора:

Мутренизиране на държавата, олигархични кръгове, много богати и много бедни, безработица, отчаяние и тълпи насочени към Терминал-2 на летище София – без билети за връщане!

По поведението на Борисов си личи, че се страхува, но ако се скрие и той, държавата ще остане на автопилот и на ГЕРБ ще им се наложи да си признаят, че изследването е самата истина, призната от самия Вожд.

Затова той се мъчи макар и сам да остане в героична поза на мачтата на потъващия кораб, но вместо да излезе герой, хората го освиркват във форумите, приканват го да си ходи и го наричат с имената на няколко зеленчука.

Борисов има само един полезен ход и той е да се кандидатира за президент. А Цецко да му фалшифицира резултатите.

Другият е да се оттегли с достойнство от политическата сцена.

Само че „ГЕРБ“ и „достойнство“ в никакъв случай не са синоними! Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. Анализ на “Булг-стратфор”

    Kewimetkrs mреврат срещу Борисов

    От месеци, наистина…, е в действие многоходов Преврат срещу Борисов…
    (Борисов може и да не е “цвете за мирисане”, но е Министър-Председател на България…)

    – Е НЕ…, АМА ДА…!

    Въпреки, че и “красивите” реформатори-протестъри начело с Плевнелиев и тарторите на ГЕРБ, начело с Борисов получават месечните си бонуси от един и същи касиер на “Козяк планина”, се оказва, че са “Слугаи на двама господари”, само че скарани за властта в Америка…
    – Единя е Демократическата партия на САЩ и ръководения от нея Държавен департамент и неговите “красиви” тайни служби, командвани от Хилари Клинтън (видимо Сорос…)…
    – Другият е Републиканската американска партия и владяното от нея мощно ЦРУ, водени от Доналд Тръмп…
    Но и за американските ни еничари
    Р.Кънев, Кунева и стадо…) дойде време разделно… “или – или”…!

    Приятели, мерих, смятах, мислих, ами да… Преврата е в ход…!
    “Красивите” и “демократични” Либерал-садисти (реформатори) изтезаващи народа ни под ръковоството на “Комсомолеца”, злоупотребяват с естественото ни недоволство, докарани до просяшка тояга от същите тези “красиви” Либерал-садисти… и всяко словоблудство, например писани под тяхна диктовка “Евродоклади”, им е добре дошло…, за да свалят “републиканските” Либерал-садисти на Борисов…

    1. Американските “демократи” (слугите на Х.Клинтън) извършват тих преврат срещу Борисов, чрез “красивите и умните” им лакеи
    видимо Д.Митов и тракториста Ненчев…) и ни готвят реална американска окупация… (Кристалина Г. или Е.Поптодорова, агенти за влияние на държавния департамент, са подготвяни за мястото му)! Те бавно, но сигурно, овладяват съдебната част от властта, мъчат се да свалят независимия Гл.Прокурор и чрез нов Г. прокурор, искат да свалят “американския републиканец” Борисов (Гледайте Бразилия и не питайте…как ще стане…).
    – Крайната цел на тихия преврат… е безмозъчното ни слугуване на САЩ, управлявани от “красивите и умните” и включване на АКБ (Американска Колония България) в гражданската война в Украйна (или… в Македония, Молдова, Нагорни Карабах или Приднестровието, а защо не и в Сирия?!?!)…
    За сега, Борисов се съпротивлява (доколкото може и позволяват покровителите му от ЦРУ)…, но американците търсят официално (доброзорно) „желаещи“ за интервенция с войници, срещу законното правителство в Сирия, война срещу Русия някъде в източна Европа или където каже Х. Клинтън…!!!
    (За сега само снабдяваме терористите от ИХИЛ с оръжия, наркотици и боеприпаси…)

    2. Фактите…
    – Първо по заповед на Държавния департамент на САЩ (Външно политическото разузнаване) и с “красивите” си агенти в БНБ, Фалираха КТБ, защото била финансирала “Южен поток”.
    – Без да се съобразяват с интересите на България и егото на Борисов, американците го принудиха да спре проектите “Белене” и “Южен поток”, да приеме тълпи от мними бежанци, а по същество войници на ИХИЛ отслужили едногодишните си договори във войната в Ирак и Сирия… и дезертьори от там.
    (няма как – така са “слугите на двама американски господари”…)
    – Обезглавиха абсолютно всички силови структури и ги оглавиха с най-доверените си агенти за влияние с активното съдействие на ЕНИЧАРИТЕ-ГЕНЕРАЛИ ОТ КЛУБ “Атлантик” (не Патриот, не Родолюбец, а Атлантик – новия еничарски корпус…).
    – САЩ сега завършват и физическата окупация на България… Армията ни, която в битки с по-силни от нея армии не е загубила нито едно бойно знаме, днес е смешна…, жалка…, военно нищожество… Дори не отбраната, а възможността за охрана на небето ни само с два изтребителя ни е отнета…!!!

    Суверенитет ли? – Е ДА, АМА НЕ…! България на практика вече е – АКБ (Американска Колония България)…!!!

    3. Разбирайки прекрасно, че с избора на новия американски президент Д.Тръмп ще загубят властта си, след гръмкия провал в овладяването на съдебната власт, чрез която да свалят Правителството на България (което ЦРУ не позволи), “красавците”, по съвет от външнополитическото разузнаване на Х.Клинтън, преминават към “Хибриден” Преврат – Заплахи, финансови манипулации, тайни убийства и Пряко улично насилие над Парламента и Правителството, с наши и вносни платени протестъри (полските вече са тук…) и “вежливи” главорези от частната американска армия “Блекуотър/Академи”…!!!

    – Е…, ще кажете, “…, че те САЩ, Е.С., НАТО… все са ни приятели и кой точно ще ни командва няма значение… “

    … В същност така е …!
    (след съединението ни нападат “приятели” и първата и втората световни войни ни съдят, като “агресори”…, все заради това, че правим услуги на “приятели”…)

    (май.2015 – май.2016г.)
    .

  2. Време е Борисов да си ходи.Аз съм съкратен а по негоеото. Управление.Така,че не ми го хванете,както и сектата ГЕРБ.
    Радвам се,че скоро идва Видовден и всекиму своето.
    Баце се оказа най- некадърният премиер.Вземи си тиквите и си оди у Банкя да ядеш мазани филии и да пушиш чура по 100 лв. едната…

  3. Мишката Борисов е удобна на американците. Явно ще се кандидатира за президент направо и ще я изберем, тоест ще ни я изберат.

  4. vreme e da sprete s lagite,nqma drug ,samo edin e itova e Borisov,nakoi mu iznasq na koi ne tova e pologenieto.

  5. Най после някой сайт да каже истината за управлението на българоубийците от герб.На нормалните умни Българи им писна от неадекватното управлението на бойко неадекватната премиерска тиква и затова ако дойде отнякъде нова партия и хората за нея ще гласуват.Ако герб загуби президенските избори герберските платени тролове чудовища няма да могат да крадат както го правят в момента и затова умират от страх.

  6. Pulen tupanar!!Glad i mizeriq shte ima dokato ne izchezne, BG naroda e strahliv ne mogat da napravqt daje stachka kato horata, no pulnqt koncertite na payner! Bulgaria e razvalina i ne samo premierite,politicite i naroda e smotanqshki… sram i pozor stanahme po bedni ot afrikancite.

  7. Умните хора не гласуват за ГЕРБ. Нима тази държава е пълна само с простаци и лапачи?

  8. Предателството не е присъщо на народа,а само на определени групи, прослойки и партии,то е присъщо на дедите,които се врат навсякъде и създават интриги.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *