Мария хукна да Забременява в Гърция! Виж Тук:

Мария сватбаМария е започнала да работи усилено за така мечтания наследник на фамилията Гущерови.

За целта двамата с Християн са на почивка в  Гърция и изпробват всички методи и пози, за да успее фолкаджийката да зачене. Даже са избрали времето, през което тя е в овулация, за да може да прихване.

Марая е с тях, но й съобщили, че вече е голяма и трябва да спи в отделна спалня. Така съпрузите се чувствали донякъде спокойни и уединени и се отдавали на приятни занимания. Но само вечер, когато малката заспи!

Вероятно щерката на Мария е част от причините за липсата на бебе, тъй като имала навика често да остава в спалнята с Гущеров и майка си и да спи с тях. За нея това било огромна привилегия, а за новобрачните -огромна пречка, тъй като не можели да правят се*с когато си поискат.

Сега обаче двамата са решени на всичко да се сдобият с рожба. Гущеров се шегувал, че се чувства като осеменител и непрекъснато трябва да прави се*с не за удоволствие, а за зачеване.

Мария си мерела температурата, следяла промените в тялото си и го викала, когато смятала, че е дошъл моментът. Хриси нямал нищо против, защото желаел свое дете повече и от нея.

Това за новото сем. Гущерови е последен шанс да си направят бебе по естествен начин.

Ако нещата не се получат, певицата е дала обещания пред него и пред себе си, че през есента ще се подложи на процедура ин витро.

По този начин беше зачената и дъщеря й Марая.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *