Нова гавра с Гери-Никол! /СКАНДАЛНО ВИДЕО/

Гери нов клипГери-Никол пак влезе в окото на бурята и  стана обект на подигравки.

Популярен  влогър направи пародия на последния й хит и се изгаври жестоко с младата певица, която твърди, че е кралица.

Интернет сензацията  Диди, който често се гаври с нашумели певици, а съвсем наскоро направи фурор с видео, в което имитира фолкаджийката Андреа, се заяде уж приятелски и с пробивната тийнейджърка, която  нашумя покрай участието си в „Х фактор”, а истинска звезда бе направена от Криско.

Рокаджийката с огромно самочувствие реши да се продуцира сама, скъса отношенията с Криско след второто си парче и пусна новата си  песен  „I’m the queen”, която събра веднага както много фенове, така и много критикари.

Видеото на Гери-Никол голям брой гледания, но внезапно излязлата пародия на Диди започна жестоко да я конкурира. Който види песента, непременно щраква и в пародията и се залива от смях.
В своята „кавър версия“  Диди възпява баницата и пингвина, като гаврата му  с певицата е жестока. Някои от движенията й – лазенето на четири крака и въртене на дупе са безпощадно шаржирани и предизвикват луд смях.

Гери е бясна, но нищо не може да направи. У нас пародиите не са забранени, нито пък се смятат за обидни. Дори когато излезе версия на „Момиче като мен“ под заглавие на „Добиче като мен“, адвокатите нямаше за какво да се хванат, за да заведат дело на гавраджиите.

Сега Диди отново е в десятката на You tube и конкурира броя гледания на малката певица.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО САМИ:

https://youtu.be/a7TJKYUXks0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *