Гери-Никол Бясна! Не взе нито една Награда от „БГ радио“!

Гери николИнтриги, подобни на тези във фолксредите,  си спретнаха най-известните ни  поп певици.

Всички тръгнаха с голямата кошница да оберат наградите на  „БГ радио“ в Благоевград, но жури и публика попариха надеждите им.

Уверената, че ще вземе всички отличия – Гери Никол, остана с празни ръце и избухна в сълзи. Хитовете й „Момиче като мен“ и „Ела и си вземи“ наистина са едни от най-гледаните, но в същото време певицата е една от най-спорните личности на българската сцена.

Тя не спря да се съблича, да предизвиква, да се прави на лолитка, да мята задни части с фотошоп на снимки и да скандализира обществеността на принципа „лоша реклама няма“.

Оказа се, че лоша реклама има и феновете, както и музикалните критици я наказаха именно заради това. Тя не взе и едно поощрение за творчеството си и неуморното си разгологъзено позиране по всички жълти сайтове.

Наградите на Бг. радио обра малката Михаела Маринова, чиято звезда също изгря в „Х фактор“. За разлика обаче от Гери-Никол, която е рожба на същия формат, Михаела не обича да се съблича, не обича да позира и си гледа музиката и работата, като не забравя и училището. Тя печели публиката със скромната си, типично момичешка визия и ненатрапливото си сценично присъствие.

Не на последно място нейна продуцентка е Саня Армуртлиева, която прекрасно знае кои копчета да натисне за разлика от Криско, който беше продуцент на Гери-Никол, но малката безцеремонно го заряза и заяви, че сама ще продуцира кариерата си.

Ответният удар беше, че не получи дори потупване по рамото за съответната кариера.

Михаела обра наградите, адашката й Филева също, а Гери остана с пръст  в уста.

Може би татко й не се е бръкнал достатъчно, изгавриха се с Гери стотици нейни анти-фенове в социалната мрежа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *