Евгени Минчев избяга позорно от делото с Венета Райкова

Евгени Минчев ревЕвгени Минчев се покри и изобщо не се весна в съда на делото за клевета, което заведе срещу него Венета Райкова.

Преди седмица той каза, че много говорели, че ще го съдят, но досега не бил получил нито една призовка. Но явно не само е получил, но и се е постарал да сее скрие.

Ето какво написа в социалната мрежа Венета Райкова , ядосана за развоя на делото си с лорда: Днес на делото ми срещу Евгени Минчев, той не се яви изобщо. Направо се изложи. Хаха, а според медицинската му бележка имал „нарушение на вестибуларната функция в следствие на рязко ставане през нощта“!!! Забележете, той се гаври дори с диагнозата си.

Председателят на съдебния състав обаче не прие подобна идиотска бележка и му наложи глоба от 500 лв за неявяването и нареди принудително довеждане на лорда за следващото заседание, което е  на 9 март.

Припомняме, че дела срещу Минчев са завели освен Венета Райкова, Ваня Червенкова и Николай Месечков, а сега документи в съда внесе и Китаеца заедно със съпругата си заради клеветата, че двамата били гаджета три месеца, а Виолета била чистачка в дома му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *