Ники Михайлов се гаври с Калина Паскалева, иска се*с

Калина ПаскалеваГолемият интерес към секси финалистката на Биг Брадър Калина Паскалева  доведе до срив на профила й във Фейсбук. Любопитковци  хакнаха страницата на Калина и напипаха личните й съобщения.

Първата гореща оферта в съобщенията на Калина е от не кого да е, а от  Ники Михайлов. Само няколко часа след края на предаването вратарят  е почнал да драска в профила на Калина и да я засипва със честитки и  с директни оферти за среднощни изживявания.

 Ники предлага на Калина първо  виртуалното си приятелство, а  след това й дава да разбере, че ако реши  да се види с него в тъмната част  денонощието, изобщо няма да им се случи да заспят. На опита на Калина  да го отблъсне под предлог, че е късно и е добре да си ляга, той отговаря, че „жена като нея не може да му действа като приспивателно . Калина  пита дали Ася (както е рожденото име на Алисия, с която Ники живее)  няма да му се кара,  Михайлов е категоричен и отговаря „не“.

Цялата тази история звучи любопитно, ако не се разминава тотално във времето. Най-вероятно Ники не си е платил където трябва за пиар и в момента му вадят поредния компромат, забивайки нож и в сърцето на Алисия, която също е трън в очите на много от колежките и завистниците си.

Предаването свърши в полунощ, оттам нататък продължи с общ купон, а после самата Калина каза, че е отишла с приятелки на клуб. Но свирели чалга и тя си тръгнала. Това грубо казано означава четири часа сутринта. Няма как в такъв час един футболист да не спи и да я дебне да се прибере.

Вторият факт, който хвърля съмнения върху достоверността на информацията и разговора е, че Калина работи в екипа на Николета, а всички знаят какви са отношенията между Николета и Алисия. Тя никога не пропуска да й забие нож в сърцето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *