Диляна Попова заряза Блатечки, замени го с коняр

Асен ДилянаДиляна Попова се опита да свие гнездо с Блатечки и направи много компромиси, но усилията не били оценени  и актьорът остана категоричен и не влезе в брачния капан.
Той  отказа да се разведе  със съпругата си Катерина и да се отдалечи от щерка си Катя, заради двугодишната си афера с Диляна. Той се дистанцира и така и не заживя с колежката си, като показа, че за него тя ще си остане просто бивша любовница.

Попова дълго опитвала да го привлече да бъде истински баща на сина им, но след като не успя, превърнала любовта си  в омраза и непрекъснати  скандали. Заради караниците пък пък Асен рядко посещавал дори сина си, за да не се натоварва от скандалите.

„Да, Асен съгреши с Диляна, направи й бебе, обаче  никога не е имал намерение да живее с нея. Тя забременя твърде скоро след началото на връзката им и бе абсолютно категорична, че ще задържи детето. Асен се съгласи, обаче не й е обещавал истинско семейство и сватба. Въпреки това тя продължи да настоява да живее с нея и това го отблъсна окончателно“, разказват близки на моделката.

След окончателния разрив между двамата, Диляна решила да продължи напред и започнала да се оглежда за ново гадже и евентуален татко на сина си. Тя не можела да се оплаче от ухажори и сега дошъл моментът да им обърне внимание.

„Вече излиза с нас, не стои само при бебето, не е както преди и не бяга от мъжете. Депресията й вече минава и дори отиде на няколко срещи с мъже. Има и две по-сериозни приятелства, които могат да прераснат в любов”, разкриват тайно колежки на дизайнерката, която вече се върна  на работа. Точно  там срещнала единия от ухажорите си, към когото не останала безразлична.  Той  бил конен състезател и си поръчал модел от колекцията й за езда.

Колежките твърдят, че  мъжът не бил прост коняр, а  имал  собствена конна база в близост до столицата, бил необвързан и  заможен. Близките на Диляна горещо  се надяват, че от плахата им засега връзка ще излезе нещо сериозно и тя най-после  ще надживее нещастните спомени от горещата си любов с Асен Блатечки.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *