Шок! Теди Александрова струвала два бона на нощ!

ТедиЧалга дивата Теди Александрова, която неотдавна влезе в полезрението на скандалните медии с разкритието, че е била любовница на Борис Дали, се оказа доста  фатална не само за известния си колега.

Теди с кеф мачкала чаршафите на други  богати мъже, които обаче си плащали солено за това удоволствие, пише български таблоид.

Теди нашумя доста тъжно заради смъртта на годеника си Людмил, който почина преди около три години при нещастен случай и оттогава не слиза от  центъра на съчувствието, а после и на скандала. От опечалена годеница тя се превърна в необуздана светска лъвица.  Из заведенията тя  била засичана да се натиска няколко пъти с Коцето,  с модела Стоян Дудов, дори с Борис Дали, за който се твърди, че още първата нощ  успяла да го вкара в кревата.

Чалгаджийката обаче не спира до тук с изпълненията и странностите си и наскоро  доказа, че е достойна наследница на Камелия. На наградите на „Планета“ тя се появи неочаквано  с африкански плитки и къси панталонки, които тотално  излагаха най-милото й на показ пред всички, желаещи да го видят.
И за да не останат обидени зрители, фолк певицата предложи фронтален изглед към съкровените  си части пред публиката. А след това  пред приятелки се похвалила, че с удоволствие би си легнала и без пари с мъжете в залата, толкова била възбудена от концерта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *