Шок! Николета забавлява бизнесмени в Монако

Николета голПлеймейтката Николета Лозанова е на романтична почивка с трима бизнесмени в Монако, съобщиха информирани  източници.

Според запознати с личния живот  на футболната съпруга единият от тримата, с които тя се забавлявала, е от Стара Загора и е известен с прякора Свинаря. Той имал славата на щедър милионер и е любим на местните хубавици, въпреки че е навършил 50 и няма външност на атлет или киноартист.

След като мълвата за разходката  на Николета се разчу, тръгнаха горещи слухове, че тя придружавала  тримата мъже с една-  единствена цел – да си оправи и бетонира финансовото състояние. Сега плеймейтката имала сериозни парични проблеми, защото Валери Божинов затворил кранчето и  спрял да пълни портфейла й.

Те са разделени от два месеца и той търси добри адвокати за развода си. Футболистът обяви, че повече не иска да има нищо общо с майката на дъщеричката  си Никол и  твърдо е решил  да прекрати фарса, наречен брак с нея. Още тогава тръгнаха слухове, че нападателят  зарязал мургавата си съпруга заради поредица от нейни изневери. Той се закани, че щял да плаща издръжка само на щерка си, както прави това и за сина си Валери, а за майката  не искал и да чуе.

Николета обаче веднага  намерила начин да се оправи. Според източници на ПИК бизнесмените плащали по 4000 лева на ден, за да си осигурят компанията на плеймейтката в Монако.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *