Джино с нова разтърсваща трагедия, спешно си тръгва за САЩ

Джино ще ревеМногострадалният Джино Бианкалана отново преживя разтърсваща трагедия. И то не къде да е, а на любовния фронт.

Мургавият мачо, който бе изоставен от фолкаджийката Джена и остана с годежен пръстен за  48 хиляди долара, демонстративно върнат от певицата, най-после я преживя. Той половин година беше останал на сухо и не проявяваше интерес към нито една жена от мъка по изоставилата го Джена.

Но когато човек влезе във ВИП Брадър не знае какво му готви съдбата. На едни – скандали, на други – сълзи, а на трети – любов.

Деликатният американец силно харесал Преслава в шоуто, но не посмял да й каже, тъй като мислел, че с Гъмов са двойка и не искал да й пречи. Когато излезли обаче, разбрал, че двамата флиртували само за пред камерите и нямали никакви чувства помежду си.

джино преслава

Това дало зелена светлина на мераците на милионерското синче. То тръгнало на всички участия на Преслава,  вървяло до нея като сянка. От снимки в мрежата става ясно, че двамата доста време прекарали заедно. Ходили при Гъмов в кукления театър, на  гости на „Ритон“, сами на вечеря и дискотека… Преси с радост откликвала на поканите, тъй като обичала да се весели и да се фука с победителя във ВИП Брадър до себе си. Тя нямала идея, че мачото е влюбен и има съвсем други цели. И когато той й признал чувствата си, певицата подскочила като опарена и веднага го отрязала.

Джино останал като ударен с парцал. Една фолкаджийка да го изостави, както и да е. Но втора да го отреже безцеремонно било повече от обида. Американките с радост му скачали на врата , а българките го режели една след друга. Това се отразило много зле на самочувствието му и милионерският наследник решил да съкрати престоя си у нас и да се върне посрамен и отритнат в САЩ.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Njama li da prestanete da pishete za toja gnusen tziganin be , da wi eba majkata katunska??

    Protiwnija mangal gleda tajno kato tele pred zakolenie i zanimawa s pomiite si tapija narod.
    Maarsh v katuna pazardshishki, mrasen vonjasht MANGAL!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *