„Дойче веле“ скандално: Българите да се махат от ЕС, те са нетолерантни просяци

Солена статия срещу бившите соц.-страни пусна известният немски вестник „Дойче веле“.

Той нарече част от тези държави „хрантутеници, които вечно мрънкат и искат да доят пари  от Запада,  но при всяка екстремна ситуация бият отбой и в момента дружно забиват нож в гърба на Меркел.

От медията обръщат специално внимание на България: „Знае ли някой каква изобщо е ползата на Европейския съюз от тази бедна и културно изостанала страна?!“, риторично пита вестикът.

Повод за острата статия стана интервю на  председателя на Европейския съвет, който е  и бивш министър-председател на Полша Доналд Туск. С изказванията си против бежанците и опазване на границите той непрекъснато рискувал да разцепи общността на две.

Ако Туск  внезапно е открил, че е само  поляк и трябва да защитава националните си интереси, нека прави това в родината си, съветва вестникът. Сега той трябва  да защитава основните европейски ценности, а към тях задължително  спада и хуманното отношение към мигрантите.

А той не само не го прави, но и  открито  напада Ангела Меркел заради бежанския поток.

Доналд Туск

В същото време  Словакия започна да води  битка срещу ЕС и даде на  Европейския съд квотния принцип, който бе приет  за разпределение на бежанците.  Роберт Фицо също защитава собствената си държава и в момента си вдига рейтинга предизборно, като затваря границите.

Унгарският президент  Виктор Орбан съвсем очаквано се присъедини към  Фицо и атакува за кой ли път Европа. Двамата не мислят европейски, а само националистично и затварят граници, прогонвайки мигрантите.

Тогава защо не напуснат, щом не им харесва, пита риторично вестникът.

И стига по-далеч. Твърди, че източноевропейците правят всичко възможно, за да разрушат ЕС, защото схващат членството си погрешно. Да доят Запада, но да не спазват неговите ценности. Това не може да продължава така! България, Румъния, Чехия, Словакия, Унгария и Полша трябва да си търсят съюз, в който да се обединят. Но нека това стане извън ЕС, категоричен е вестникът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

32 коментара

  1. А вноските, които даваме за членство? Те са по милиард евро, а обратно ни връщат трохи. Ние ли сме просяци, или те?

    • и не разбирам защо ние да излизаме от ЕС. на германците като не им харесва – те да се махат и да си търсят друг съюз – с Афганистан, с Пакистан и т.н.

  2. Хора! Осъзнайте се! Да се махаме от този гнил съюз, докато е време! Да си наврат евроценностите отзад!

  3. SHTOM IM SME TOLKOVA PROTIVNI DA NI OSTAVQT NA MIRA. AKO NI NQMA NAS, KOI SHTE IM RABOTI A TE DA SKITAT PO KANARITE, MAIORKA, I DRUGI EKZOTICHNI MESTA, E TAKA NQMA DA STANE GOSPODA OT ZAPADA !!!!!

  4. Да бяхте посочили поне коя статия е, защото те си хра*ат..редовно

  5. Здравейте,

    поради Вашата активност във Фейсбук платформата и засиления от наша страна интерес. бихме желали да Ви попитаме – интересувате ли се от трафик през Фейсбук? Ние разполагаме със страници на обща тематика и с над 7млн. фенове.
    Ако проявявате интерес – ще се радвам да се свържете с мен, за да си бъдем взаимно полезни.
    За допълнителни въпроси – оставаме насреща.

  6. Защо ЕС не помогна на хората в малките държави да се освободят от партийната банда, а я крепяха, като тяхно куче, готово да продава народа си? Силите в „новоосвободените“ страни бяха неравни и хората имаха нужда от помощ срещу оскотялата другарска глутница!!! Сега искат да ги оставят пак на „милостта“ й и отново под задника на бившия осрал се „брат-освободител“.

    • MECHOOOO DA TI GO NABUTAT VAV ZADNIKA VSICHKITE SIBIRSKI MECHKI SHTOT SA BELI I NIAMA DA TE CAPT……SAMO SHTE TI GO SMJAT.3.

  7. От неговата уста в Божиите уши! Членството ни в ЕС ще доведе България до национална катастрофа. За 25 години от които 15 се подготвяме и членуваме там сме им внесли милиарди евро, а нашите олигарси получиха половината от тях, а една четвърт (минимум) се връща на Запад под формата на комисионни, консултански и др. С последната 1/4 се построиха никому ненужни стадиони и площадки в села и паланки, докато градове като Варна и Пловдив нямат стадиони. Т.е. откраднаха се едни пари заедно със западняците.

  8. Отдавна чакам да се махнем от ЕС. Ама нямало да пътуваме свободно в ЕС. Че защо да пътуваме? Да им подпомагаме икономиката ли? Нас не ни искаха а ония рязаните с хляб и сол ги посрещат.

  9. Строшена от труд за лентяите от Европа каза:

    Ей, хрантутници от дивия запад, кой кого дои мога да изложа в пространно повествование, така че да искате да се сврете вдън земя от срам. Лентяи и безделници, ако не е работната сила от Източна Европа, досега да сте умрели. Не ръцете, а краката трябва да целувате на тези хора. Но щом не знаете да правите това, ще целувате някои други части на едни други хора, които е спорно да се каже дали са човеци.

  10. ИЗТОЧНО-ГЕРМАНСКА ЩАЗИ-АГЕНТКА,В ЗАВИСИМОСТ ЗА 150 ГОДИНИ ОТ С.А.Щ.ЗАРАДИ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА, ПРЕДАВА ГЕРМАНКИТЕ
    НА РАЗЮЗДАНИТЕ МИГРАНТИ,КАКТО ЧЕРВЕНОАРМЕЙЦИТЕ СА ПРАВИЛИ
    …ТОГАВА! ТОВА КАКВО Е, ЕВРЕЙСКИ СЛУГИНАЖ ЛИ !?
    АЗ СИ СТОЯ В БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО НЕ КА ДА СЪМ ПРОСЯК…ТАМ И
    ТУК НЕ СЪМ ПОЛУЧИЛ НИЩО ТЯХНО:-НЕ ВИ ЩА НИТО МЕДА,НИТО….
    ЖИЛОТО, МАЙНАТА ВИ !!!
    НЕ АЗ ВИ ЛИЖА ЗАДНИЦИТЕ,А ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ…УПРАВНИЦИ, КОИТО КРАДАТ БЕЗОГЛЕДНО,ОТ ЕВРО-ФОНДОВЕТЕ, НЕ АЗ ДА ВИ ГО НАЧУКАМ В УШИТЕ-Е-Е-Е !!!

  11. Новата им схема на Германците да се здобият с пари. Не се интересуват какво правят в момента важното е пари да има.Грешка след грешка.

  12. Аз си мислех , че само бабето бута масло . То имало и други ненормалници . Смятам , че тези управляващи трябва да се пенсионират ( може и задължително ).

  13. за съжаление, като крещите и ругаете оттук, никой не ви чува!

  14. Ще бъда много кратък.Защо богатите ислямски държави не приемат своите събратя по религия,култура и мироглед (и също са на много по-близко разстояние от засегнатите държави),а ние ги приемаме със стотици хиляди,при положение,че те ни смятат за кучета и по-низши от тях.При положение,че 70% от „бежанците“(нашественици) са на възраст под 35 години,никой ли не се сеща,че те имат нужда от физически контакти с жени,а жените които са в Европа са нашите съпруги,дъщери,сестри,майки…На никой ли не му светва червената лампичка,че тиктака една огромна бомба,обвита с красиви думи за хуманност и човешки права,която когато избухне ще потопи Европа в кръв.Аз не съм гласувал за такава Европа и не съм съгласен с тази политика на самоунищожение,която ни налагат тия плъхове от Европейският парламент.Това не е моят избор.Да се махат!!!

    • Именно – внасят си мюсюлмански нерези да ги онождат. Не са задоволени от източно европейците, защото те отиват там да бачкат и не им остава време за специални закачки. А техните местни са импотентни или обратни и не стават за нищо.

  15. Унгарският президент Виктор Орбан“. ORBAN NE E PREZIDENT I OT TAM STATIYATA OLEKVA. YAVNO AVTORA E NEGRAMOTEN.

  16. НА МАЙКА ВИ ПУТКАТА ТОЛЕРАНТНА НЕМСКА ! АЙДЕ ДА ВИ ШИБАТ АРАБИТЕ СЕГА КАТО СТЕ МНОГО ОТВОРЕНИ !
    БЪЛГАРИЯ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ВИНАГИ И ТО БЕЗ ДА ПРОМЕНЯ ИМЕТО СИ,ТАКА ЩЕ Е ЗАВИНАГИ !!! МАЙНАТА ВИ И НА ВАС И НА ЛАЙНЯНИЯ ВИ ЕВРОГЕЙСКИ СЪЮЗ !!! АНГЛИЯ ОКОНЧАТЕЛНО ВЗЕ РЕШЕНИЕ ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ ТОВА СМЕТИЩЕ,КОЕТО ИМА ЗА ЦЕЛ ДА НАПРАВИ ЦЕЛИЯТ КОНТИНЕНТ ЦИГАНСКИ ! ОТ КАК ЕВРОПА ВЗЕ ДА СЕ МЕСИ НА БЪЛГАРИЯ НИ АРМИЯ НИ ОСТАНА,НИТО ПЪК ПРОМИШЛЕНОСТ ИМАМЕ !!! ТА ТАКА,КАКТО КАЗАХ – НА МАЙКА ВИ ПУТКАТА НЕМСКА ! НА НАРОДА МУ ПИСНА ОТ ОЛИГОФРЕНИ С ВЛАСТ,НО БЕЗ МОЗЪК !!! НА СВЕТА МУ ПИСНА !!!

  17. с удоволствие ще се махнем от Е.С. ще си пуснем отново спрените от тях блокове на АЕЦ Козлодуй спрените заводи поне тези които могат да се въстановят, ще свалим санкциите срещу Русия, ще забраним вноса на селскостопанска продукция от Е.С. и накрая ще изгоним всички чужди фирми които ограбват българската икономика. пращаме им всички бежанци обратно и с това приключваме. после с чиста съвест можем да кандидатстваме в Евразийския съюз там поне няма да ни наричат хрантутници а ще ни уважават като равностоен партньор.

    • Deja vu! Нездрави реминисценции за „превъзходството на арийската раса“

  18. Аааааа…ТАКА ЛИ!? ВИЕ ДЪРЖИТЕ НА ТОЛЕРАНТНИ ПРОСЯЦИ, КОИТО БЕЗ МНОГО ШУМ ВИ РИТВАТ ПО ЗАДНИКА И СЕ ТЪРКАЛЯТЕ САЛТО НАПРЕД ПО СТЪЛБИТЕ! ВИЕ СТЕ ХОРА С ПРОМИТИ МОЗЪЦИ!

  19. Ние ,,нетолерантните БГ просяци,, с удоволствие ще си тръгнем . Да са ви 4естити Толерантните бежанци, които искат вси4ко безплатно , искат и пари без да работят и за тези привелегии ,които им подарявате ,те 6те ви се отплатят с безплатни камикадзета, безплатни изнасилвания, безплатно ще подобрят генома на 4истата арииска раса.

  20. Няма проблем. Обаче веднага след като се махнеме от гейташкия ви „съюз“ въвеждаме БДС и спираме всички гмо-продукти и нафрашкани с Е-та химии.
    Също така затваряме за германски и турски ТИР-ове територията на България и си прекарвайте алъшвериша с подводници или с Луфтханза

    И си наврете толерантността където слънчев лъч не огрява

  21. вие долни мръсни арийци ,начело с меркел,наврете съюза си в гъза.Ние ще ви върнем и всички бежанци които ни набутахте насила и след време ще се молите за помощ след като ви обслужат всички наред .Канцлера ви е за психиатрия ,но вие не го осъзнавате …така ви се пада!И ЕДИН ДЕН МИ СЕ ЩЕ ДА ВИ МАЧКАМЕ НАРЕД ВСИЧКИ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ КОИТО ВЕКОВЕ НАРЕД СА БИЛИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ!

    • Арици сме ние само уточнявам.Българите включително са и в Бавария от 1000години.Виновни за това отношение са негодните политици.Нашата култура и традиции се среща навсякъде и всеки си е присвоява или изкривява ,но за това са виновни политици и историци та и ние сме забравили много.

  22. Всички коментари дават един заслужен, точен, верен и подходящ отговор на хомосексуалния драскач от дойчевеле.

  23. Макар и малко на брой, има и българи-русофоби. Питайте някой от тях защо мрази Русия. Ще избълва куп глупости, и накрая ще ви стане ясно, че е мотивиран от дивашка завист и/или грантове. Преди 2-3 години имаше клип в uTube – Около минута германци, по десетина в редица маршируват и скандират: „Putin in Berlin, Merkel in Sibir !“. Това мислят победените във WW2, дето уж руските орки били вършили зверства докато са ги завоювали и окупирали източната част от държавата им. Така я окупираха, че я направиха заедно с Полша, Чехословакия и Унгария витрина на социализма. А западните германци я присъединиха обратно и я превърнаха в обран бостан, също както и България. NATO e глутница гладни вълци, нищо повече. Дано съберем ум и разум и да намерим начин да оцелеем като народ. Шанса ни е малък, но все още го има. Бог да ни е на помощ! Той дава, но в кошара не вкарва.

  24. Но и нашите политици не падат по-долу в кражбите и грабежите.Я вижте как са се развихрили да се боричкат за да станат евродепутати.Изкараха си всички кирливи ризи, а има и още. А защо толкова драпат за европарламента – то е ясно.Дебели заплати и далавери.Но никой да не ходи да гласува за никого – просто всички са един дол дренки.Няма нито един ,подготвен за политик, със съответното образование ,знаене на езици, и политическа култура.Досегашните наши евродепутата какви полезни неща направиха за България, кого защитиха освен собствения си джоб?Никой да не ходи да гласува – това заслужават.Вижте какво правят Унгария, Чехия,Словакия,Полша.Не свалят шапка никому,гледат си националния интерес!Браво на тях!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *