Мира Радева разкри защо Соня Колтуклиева си пада по Борислав!

Мира СоняСоциологът Мира Радева и бивша участничка във ВИП Брадър коментира  представянето на журналистката Соня Колтуклиева в „Биг Брадър в Ол Старс“.

Соня не била  лицемерна, но имала зловредния навик каквото й е в главата, това да й е на устата. А освен това била оперирана от чувство за такт. И именно по тия две причини  настроила всички съквартиранти срещу себе си. Тя си мисли, че е права, не го прави нарочно… но другите се дразнят, когато чуят истината в очите.

Тя е интелигентна, владее магията на думите, но нещо се разминава със словото на останалите.

Социоложката разкри и причината за  близките  отношения между журналистката и  Борислав. Тя обясни, че двете били приятелки във фейсбук и често гледала снимките на Соня в профила й. Никой не знае и вероятно ще се изненадате, но мъжът на Соня е същият на външен вид като Борислав и сигурно й е напомнил за него. Буквално му е копие, само дето е по-възрастен.

В Къщата влезе истинската Соня такава, каквато е. Обаче това не се харесва на другите. Подобни хора не се котират, не могат да се правят интервюта вътре и да се събира материал  за този или онзи. Точно това дразни съквартирантите. Само Борислав я подкрепя и той й остана единственото оръжие.

Мира предрече, че в понеделник на крачка от финала ще си тръгнат или Соня, или Борислав.

Радева се учуди защо Колтуклиева си е взела 50 тоалета и не се сдържа да изкоментира, че дрехите й не  са нищо особено и си приличат една с друга. Натруфените й одежди дори се различавали трудно. Едни и същи блузки в различни цветове. Едни и същи шалчета – също в  различни краски.

Не й е бил нужен на Соня толкова багаж, щом в него няма оригинални неща, с които наистина може да изпъкне и да покаже стил, разкритикува пиарката Колтуклиева бившата социоложка.

„Ласкавите думи на бившата социоложка Радева по адрес на пиарката Колтуклиева се дължат не толкова на близко приятелство помежду им. Причината е, че преди време двете бяха „колежки“ по грантова линия – получаваха крупни суми, както от ГЕРБ, така и от НПО-фондацията „Америка за България“, за да манипулират общественото мнение у нас“, твърдят добре запознати със скритите пластове на обществения живот в България. А както е известно „Гарван гарвану око не вади“! Че даже и помага!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *