Десислава: Изтрих снимките със Зарко, но не сме се разделяли!

ДЕСИСЛАВА1Фолкпевицата Десислава заяви, че отново е с любимия си Зарко. Двамата не били разделени, а  имали неприятна кавга.

Всички двойки минават пред това, оправда се Деси, животът не е само цветя и рози. Имахме спор, даже не помня за какво и в типично женски изблик на гняв изтрих снимките ни в социалната мрежа. Това се е изтълкувало като раздяла, но ние бързо се сдобрихме и пак сме заедно.

Деси дори обмисляла да замине при него в Абу Даби, където той тренира за важен мач. Хем обичам да съм до него и да го подкрепям, хем адски се страхувам. Имат едни хватки на тепиха, в които се душат, нанасят си ужасни удари и на мен сърцето ми се обръща. Все ми се привижда, че ще го ранят и дори убият. Трудно е да си жена на ММА борец, от стрес и нерви всичко може да стане.

Певицата е категорична, че не подписът прави по-здрава една двойка, затова двамата не обмислят сватба. Сега това не е най-важното, нито пък детето. Готова съм да се жертвам и да родя дете, защото то си е жертва и на кариера и на време, но все още не сме решили.

Деси коментира и папараците на БТВ, които я снимали без прическа и по анцуг на улицата. Нормално е да съм без прическа, когато точно за това отивам на фризьор. Нормално е да съм по анцуг, защото живея съвсем близо до фризьора. Ненормално е някакви хора да вървят след теб и да те снимат, завърши тя.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *