Десислава заряза Зарко, не искал да й прави бебе

ДесславаНа 7 март фолкпевицата Десислава празнува рождения си ден, но той не бил особено весел , тъй като преди броени дни тя скъсала официално с ММА боеца Светлозар Савов, с когото бяха силно влюбени няколко години.

Всички вече очакваха сватба, а след нея и бебе, но това не се случи. Никой не подозираше, че зад красивата фасада на връзката им има напрежение и непрекъсната борба на певицата да се задоми и да създаде семейство. Зарко обаче искал да си живеят заедно, да палуват и нищо повече. „На нея най-накрая й омръзна да го чака да направи важната крачка първа. Тя реши, че колкото и да й е трудно и колкото да го обича, е по-добре да спре да си губи времето с мъж, който я използва само за удоволствие и не желае да се обвърже по-сериозно с нея“, разказват приятелки на певицата. Тя даже му казала в лицето, че може да е силен в мускулите, но не е силен в мисленето и планирането на бъдещето и няма право да се гаври с чувствата на жената до себе си.

Десислава все още не е готова да обяви публично, че вече няма гадже, а любовта е само болезнен спомен. Единственото, което е направила, е да изтрие всички им  общи снимки в социалните мрежи.

За да не мисли непрекъснато за Зарко, тя се е отдала на кариерата си, след като се върна  в музикалната компания „Пайнер“. Непрекъснато ходи на участия, готви се и да снима клип.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *