Галена Великова роди второ момиченце

Галена жури38-годишната хореографката Галена Великова стана за втори път майка на момиченце. Новината съобщи самата тя  във Фейсбук.

Съдийката от „Дансинг Старс“Великова и гръцкият й съпруг Константинос живеят в Атина и притежават  пет училища по танци.  Двамата са женени от 15 години, но се въздържаха да имат деца заради кариерата на Галена.

Тя е печелила българския и гръцкия шампионат по латино американски танци четири години поред до 2000 г., като в същото време е била треньор на  шампионите е обучавала голяма част от  състезаващите се двойки на България, Турция и Гърция.

Българката  е  член на Международната асоциация на учителите по танци. През 2009 и 2010 и 2012 е част от журито на предаванията „Dancing Starts” и „VIP Dance” в родния ни ефир. Тя журира и  всички танцови формати, които се правят в Гърция. В собствените си  пет танцови студия тя подготвя и  шампионите на Гърция.

Все още не е ясно как е името на втората дъщеричка на шампионката. Галена е много щастлива, макар че съпругът й се надявал този път тя да му роди момче.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *