Депутатът от Държавната дума на Русия: Военните действия може да приключат до Нова година

Александър Бородай съобщи, че предстоят значителни промени в тактиката на руската армия

Депутатът от Държавната дума на Руската федерация от Ростовска област Александър Бородай прогнозира очаквания краен срок за финала на руската спецоперация в Украйна. Според Бородай, военните действия ще приключат до Нова година, защото бидейки запознат със стратегията на МО за новия етап на операцията, има доста сериозни шансове за това. Политикът отбеляза, че се очакват значителни промени в тактиката на руската армия.

„Ние нямаме за цел да унищожим цялото мъжко население на Украйна. Това е грешен подход. Оказа се, че огромният брой жертви, които понесе до тук украинската армия изобщо не е в състояние да спре киевската хунта. Нещо повече – те карат войничетата си на заколение със заградителни отряди зад гърба им, които убиват дезертьорите, разполагаме и с данни, че дават и наркотици на войните си за смелост. Масовото избиване на украински войници е изгодно само на истинските ни противници – американците. А ние имаме за цел да унищожим киевския режим“, обясни Бородай, цитиран от чуждите агенции.

Депутатът назова и конкретни обекти и фигури, които в новия етап на операцията стават цели на армията. „Унищожаването на организационни структури, инфраструктура за доставки, командни центрове, както и физическите лидери и организатори на всичко това. Това ще е основния ни приоритет! Ако не можем да идентифицираме централата им, трябва да парализираме автомобилния транспорт, железопътния транспорт“, завърши Александър Бородай.

По-рано депутатът от Държавната дума на Руската федерация предложи да се забрани влизането в Русия на онези граждани, които са напуснали поради частична мобилизация. През следващата седмица предстои гласуване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. АКО ОТ НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА БЕШЕ ЛИКВИДИРАНА ИНФРАСТРУКТУРАТА И ПО ПРИМЕРА НА ИЗРАЕЛСКИТЕ СЛУЖБИ СЕ ДЕБНЕШЕ ЗЕЛЕНСКИ И ДРУГИТЕ ВИДНИ НАЦИСТИ, ДОСЕГА ОТДАВНА ВОЙНАТА ДА БЕ СВЪРШИЛА, А И НЯМАШЕ ДА ИМА ТОЛКОВА ЖЕРТВИ. ЗА ЗАКЪСНЕНИЕТО РЪКОВОДСТВОТО И ПУТИН ВКЛЮЧИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *