Гущеров с щедър подарък към Мария – купи й ци*и!

МарияФолк певицата Мария получи най-мечтания подарък за всяка жена. За Коледа любимият й Гущеров й подари чисто нови ци*и, тъй като нейните бяха поувиснали от употреба. Пък и срокът им изтече.

След като се оборудва с новостите, Отварачката  побърза да се похвали с новите придобивки и тутакси се появи в столичен клуб да весели публиката. Времето беше хладно, зима е, но певицата изскочи на сцената  по оскъдно бельо, за да се виждат добре двете бомби. Тя облече фриволно потниче и лек сутиен и така излезе пред почитателите си.

Те пък бурно аплодираха щедрата гледка и хич не слушаха какво им пее, а се възхищаваха на двете дини, които подскачаха в такт с музиката.

Скандалната изпълнителка защити  славата си на весела палавница и с дребничката си фигура и малкото килограми приличаше повече на изтървано от родителите си девойче, отколкото на омъжена жена, която би трябвало да е при съпруга си и дъщеря си, коментираха присъствали в клуба.

Дали неволно, или нарочно потничето беше толкова изрязано, че се виждаше дантеления сутиен и дори зърната й, които се бяха втвърдили от студ.

Супер е, радват се почитателите й.

Дали Гущеров обаче мисли същото, или просто угажда на капризите на жена си, не е ясно. Той я иска вкъщи и с бебе, но засега това не се получава.

https://youtu.be/Q3D9I2iMoOI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *