Шок! Брус Уилис преби и нокаутира тв. водещ в ефир! /ВИДЕО/

Брус УилисИстински горещ екшън се разигра в ефир по време на гостуването на актьора Брус Уилис в известното предаване за звезди „The Late Show with Stephen Colbert” .

Диалогът започна съвсем обикновено, докато Стивън Колбърт не реши да предизвика актьора, да му каже, че е по-силен от него и да започне да се заяжда с възможностите му. Както си говориха, облечени с костюми и вратовръзки, двамата си спретнаха невиждан бой пред шашнатите зрители в залата.

Стивън започна с  удар в лицето госта си, от който всеки би се стоварил.  Уилис се вбеси и  хвана водещия за гушата. След размяна на тупаници, двамата се затъркаляха по земята, на фона на писъците на изплашени жени, които се носеха от залата, примесени с озадачени ръкопляскания.  Водещият с втори удар събори легендарния актьор на земята. Брус го хвана за крака и го преметна, но Стивън го атакува със стол и го разби в главата му. Писъците в залата станаха още по-силни.

Вбесеният актьор обаче не лежи безучастно. Двамата си разменят такива крошета, които биха убили и слон. След това Брус  грабва сложената  близо до него китара и цапардосва жестоко  Колбърт, който се олюлява, а музикалният инструмент става на парчета.

Зрителите на шоуто  вече са в пълен  шок от случващото пред тях и всички са на крака, а някои се готвят и да побегнат от студиото.

Когато залата се загряла до червено и по-чувствителните дами започнали да пищят Стивън Колбърт успокоил зрителите, че всичко предварително репетирано и  е по сценарий, а предметите, които двамата трошили в главите си били съвсем  фалшиви. Те искали просто да пресъздадат истински екшън в студиото на телевизията.

ВИЖТЕ БИТКАТА ТУК:

https://youtu.be/rgUvhNlGV0s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *