Емо Чолаков сплаши зрителите: Безумно топло време идва, хич не търсете сняг за ски

ЕмоСиноптикът на bTV Емо Чолаков, който весели зрителите с всяка своя прогноза,  тази сутрин отново се раздаде изцяло пред екрана и обясни, че щом е празник, времето е празнично.

„Ще грейне слънчице и ще светне много празнично. Както виждате на Коледа добрият старец едва не се появи по бански. Времето ще продължи да се гаври  със зимата и да не я пуска да дойде. Да му мислят тези, които са отишли да карат ски. Аз съм си тук на работа.

И не си мислете, че това е всичко. Ще е топло и ще продължава да се стопля. Е, в София и Благовград има малко мъгла, обаче ще се вдигне. Слънцето и там няма да се размине и да се крие. Чакат ни 10-12 градуса. 

Както искате, така го приемайте.

Емо Чолаков

Трудно се коментира в края на декември такова време в планината, обаче уви,  налага ми се да им го кажа на хилядите туристи. Невероятна и безумна слънчева и безснежна обстановка  на 2000 метра надморска височина. Който иска да кара ски, трябва да се качи на 4000 метра, но у нас, както знаете, такова място няма.

И не се и надявайте на сняг. Утре ще се стопли още повече. Децата може да събират шишарки, а родителите им да гонят катерички. И защо времето ни причинява всичко това? Изобщо не знам!
Обаче обещавам, че ще напича като за последно.

Дръжте се! Як кучешки студ се задава за Нова година. Най-после зимата ще дойде и нощем ще е минус 15. Така поне показват циклоните и антициклоните, а ако се отклонят, ще ви уведомим своевременно, каза веселения синоптик и попари всички надежди за сняг и зима през близките дни.

https://youtu.be/uWC1vrlpfeg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *