Вижте кой плати приказните сватби на щерката на Местан!

Местан сватбаСкандално сваленият от лидерския пост в ДПС  Лютви Местан ще отговаря  не само за обвинения в национално предателство, а и откъде взе  милионите, които пръсна покрай  двете сватби на дъщеря си Елис.

Елис беше омъжена като арабска принцеса и сватбите й бяха най-скъпите венчавки тази година. Те погълнаха огромни средства.

Първата тържествена венчавка се  състоя  в скъпарския  комплекс „Маказа“ в Момчилград и на нея бяха поканени над 600 души, като разходите им за спане и денонощните забави бяха напълно покрити от бащата на булката. Като в приказките тържеството продължи три дни и три нощи, а младоженецът е син на корабен магнат, не е обикновено момче от народа, естествено.

Присъствали на безумно разточителните тържества  разказаха, че пред трите дни  младоженката е сменила няколко модерни и скъпи тоалета, поръчани от известни модни къщи и съответно съвсем не евтини..

Елис била цялата окичена като коледна елха с бижута, а новата съпруга на Местан – Шерин била отрупана с диаманти. Как си ги е купила една държавна чиновничка с държавна заплата, остава загадка.

Специално за празненството пя и  Тони Стораро при това не безплатно.

Още по-скъпа била втората сватба в Истанбул, закъдето тръгнали от България десетки коли с гости. Тържеството било в скъп хотел на брега на Босфора. А на трапезата имало и от пиле мляко.

Нормално е да си зададем въпроса – откъде пари за такова разхищение? Едва ли сватовете са поели всичко. Сватбата в България, накитите, роклите на булката са били платени от нейното семейство.

Подобна нагла демонстрация на огромно богатство в бедна България е непристойна и обидна. Докато електоратът на ДПС няма пари за хляб и превива гръб на нивите с тютюн, лидерът тъне в невиждан разкош. Откъде пари? От членски внос ли?

Или Ердоган финансира богато фамилията за услуги, които чак сега лъснаха. И за предателство.

ДАНС подхваща Местан за изнасяне държавни тайни, но не е зле да види и разследва и банковите му сметки. И да види кой ги пълни. Макар че е ясно кой.

https://youtu.be/Q7RR5dH9DDA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *