Евгени Минчев сензационно: Моята сламка е по-дебела от тази на Борислав!

Евгени Минчев ревЕвгени Минчев не пропусна в свое интервю да забие нож на почти всички съквартиранти и да наблегне, че звездата в Къщата на Биг Брадър е бил той и само той. 

Разбира се, той първо зачеса Борислав, който изцепи в ефир, че е пращал на лорда голите си снимки и снимки на члена си. Той се беше хванал като удавник за сламка за мен, само че държа да  кажа, че моята сламка е  много дебела и си тежи на мястото, докато неговата – тънка и мека, застреля го Минчев.
Познавам Борислав, запознахме се на парти, искаше да го пробутам в бизнеса да стане известен.  Той сам е идвал у нас, бил е гост на мои партита в дома ми, но искам да подчертая, че е идвал и сам  индивидуално по собствено желание, нека това стане ясно.

А това с мръсните чорапи не го очаквах. Явно беше стратегия или опит за удар в гърба.  Това са пълни измислици, всеки вижда колко държа на хигиената, за какъв дявол са ми мръсни чорапи и то на чужди крака?

 По-скоро аз мога да кажа много неща за него, които ще прозвучат доста странно, но за мен това момче вече е минало,  не желая да го виждам и  да се занимавам с него и бълнуванията му.

Иначе в шоуто Евгени се смята за победител. Самият факт, че единствен спях в самостоятелна стая и имах своя баня и тоалетна, е достатъчно красноречив. За него Десислава не е победител, тъй като е разчитала само на феновете си. От 25 дни в шоуто, девет нея я нямаше. Нощем беше по участия и по цял ден спеше. Едва намираха какви кадри да излъчат с нея, добре че вкараха Зарко, за да  я направят пълнокръвен образ, каза лордът.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *