Евгени Минчев шокиращо: Правя се*с по пет пъти на ден!

0

Евгени Минчев ревЕвгени Минчев отново успя да шокира зрителите, като заговори за  своята потентност.

Много съм потентен, мога да го правя по пет пъти на ден, когато реша, каза лордът. И допълни – няма значение дали е с мъж или жена. Мога и с двата пола.

Той призна, че вече му е време да създаде семейство  и да има свое дете. Искам добра и изискана жена, семейството ни ще е много сплотено, много успешно, защото и двамата ще бъдем с опит. Искам да имам син, когото ще възпитам строго, защото ще съм много взискателен баща. Така съм устроен, да желая най-доброто и да не жаля средства да го постигна.

Моята майка ме изостави, когато бях  на 14 години. Признах й, че харесвам момчета и тя се ужаси. Излязох на квартира и повече не я видях. Единствено се появих на погребението й. Тя не искаше да ме вижда. Иначе приемаше подаръците, които й пращах, прие и апартамента, който й купих, но мен не ме искаше.

Такъв е животът…Не се нарежда както го искаш.

Минчев разказа и че много се е срамувал, че работи като ватман. Тогава навлязъл в артистичните среди в София и твърдял, че има брат-близнак, който кара трамвай.

Но пък не се срамува изобщо, че и досега обича шкембе чорба. Понякога му писвало изисканото меню от чер хайвер и суши, слизал в гостилницата до дома си и с кеф изяждал едно голямо шкембе с много чесън и лют пипер.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *