Христина на Благо Джизъса заби милионер, пак ще ражда!

Христина ВитановаНай-после стана ясно кой е новият на Христина Витанова.

Сайтът хотарена се добра до първата им снимка заедно. Двамата позират на ски-пистата в Банско, гушнати, усмихнати  и влюбени!

 Досега за  новата звездна двойка се говореше със слухове и недомлъвки.  Те се криеха нарочно от папараците и не даваха никакви поводи да насъскат по петите си настървени фотографи. По тази причина нямаше фотодоказателство за връзката им.

Светски клюкари обаче се кълняха, че често засичаха бившата гимнастичка и шефа на веригата ресторанти KFC – Маджид заедно по заведенията, но една вечеря не е повод за съмнения. Постепенно обаче вечерите станаха много и то все в изискани ресторанти и слухът упорито пропълзя по всички партита.

Витанова беше доста сломена, когато Благо Георгиев й би шута и я остави с двете деца. Наистина, той й даде палат в София, солидна банкова сметка и направи влогове в милиони на децата си, но ще могат да харчат парите, като пораснат. Но самотата не се компенсира с никакви пари.

В началото Христина се надяваше, че Благо ще размисли и ще се върне. Аферата му с Куини Алис я попари, а после сватбата му с Есмер направо я довърши. Надеждата, че той ще се върне в семейното ложе окончателно се изпари.

Близо две години Христина живя като монахиня, но след сватбата на любимия си реши да търси и тя своето щастие. И го намери. Маджид е милионер, няма против, че тя е родила две деца, строен е, представителен е и явно се обичат.

Бившата на Благо явно се е успокоила вече. На снимката тя е усмихната, щастлива и видимо понапълняла. Дали е от това, че най-после е намерила човека до себе си? Или пак е бременна?

Повече от познатите й залагат на второто и смятат, че тя ще дари скоро милионера с дете.

https://youtu.be/nUb9oorOw1E

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *