Ваня Джаферович изригна: Соня Колтуклиева лъже, че е болна от рак!

Ваня Дж стратегОстаналият на второ място в Биг Брадър ол старс Ваня Джаферович е категоричен, че Соня Коктуклиева се е „разболяла“ от рак само за пред зрителите, за да спечели формата.

Тя беше страшно амбицирана да вземе победата и то на всяка цена. Личеше й по всичко. Когато беше имунизирана две седмици от номинации, тогава беше здрава, заядлива, пряма, груба, тренираше във фитнеса с Боби, тичаше из двора и нямаше помен от никакви болести. Когато имунитетът падна, изведнъж обърна палачинката. И като видя, че зрителите не я харесват и не гласуват за нея си измисли, че е болна, за да я съжалят. Признавам, доста добре го изигра, дори мен успя да заблуди за малко, но после се загледах в нея, анализирах поведението й и разбрах, че това е само една стратегия. Макар че да лъжеш за подобно нещо, не е най-добрият начин и за теб и за останалите.

В предаването няколко души бяхме със стратегии. Аз, Боби, Соня, а може би и Ваня и Евгени. Моята беше да не се забърквам в конфликти. Да бъда позитивен и да не се натрапвам и да дразня другите. Дори когато веднъж се напих, смесихме водка и бира, се усмихвах до последно, а после ми прилоша и повърнах. Но никого не нагрубих, на никого не попречих. А Боби като се напи, вдигна цялата Къща на крак, повръщаше навсякъде, чистехме след него, досаждаше, говореше високо, ходеше от легло на легло. Всеки човек е различен, дори пиян.

Само Деси нямаше стратегия, тя се усмихваше на всички, пееше, беше много позитивна и спечели. Не се срамувам, че изгубих от нея. Тя е силен играч и позитивен човек.

https://youtu.be/9W9ehjIvKT8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Да лъжеш за такова нещо е грях! Но тази явно се има за безсмъртна

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *