Ненчо Балабанов се наду жестоко! Заряза Йоанна, бил велик и нямал време за нея!

Комикът Ненчо Балабанов съвсем се е самозабравил. Победителят в „Като две капки вода“ не става от леглото сутрин за по-малко от хилядарка на час и напълно е отсвирил повечето си приятели. Наскоро той дори се раздели с жената, за която твърдеше, че иска да се ожени – певицата Йоанна, понеже срещите с нея отнемали много от скъпоценното му време.

Ненчо Балабанов
Ненчо Балабанов

Актьорът има поводи да запомни изминаващата 2015-та година като най-щастливата в живота си. Имитаторът на Бойко Борисов постигна за последните 12 месеца толкова, колкото не успя за цялата си кариера досега. Освен че спечели „Като две капки вода“ и взе голяма награда и щедър хонорар, той успя да се наложи и като едно от протежетата на продуцента Маги Халваджиян. Арменецът има нюх към златните кокошчици в шоубизнеса и добре наложи комика. Дори му изнамери участие и хонорари в нови проекти. Така след почти 15 години драпане към върха Ненчо вече може да си отдъхне и да поеме въздух. Комикът вече се похвали с пари, слава и всенародна любов. В живота му обаче са останали все по-малко и малко близки хора, с които да ги споделя. Актьорът така се възгордял, че спрял да се вижда с повечето си познати от младини и се посветил изцяло на растежа в кариерата си.

Именно по тази линия в живота на Ненчо отпадна и певицата Йоанна, с която бяха заедно почти година. Двамата се запознаха по време на снимките на музикален клип. Тогава Балабанов трупаше своята голяма популярност и близостта му с Йоанна му била от голяма полза. Тя го запознала с много от колегите си в бранша. Мъкнела го по събития и го срещала със своите приятели. Докато един хубав ден Ненчо не решил, че вече няма време за нея. Така в края на ноември официално й бил шута след серия от събирания и раздели.

Ненчо Балабанов като Фейс Бойко
Ненчо Балабанов като Фейс Бойко

„Тя е прекрасен човек и жена. За съжаление в момента всеки работи здраво над своята кариера и не можем да си позволим време, което да прекарваме заедно“, дипломатично представи ситуацията комикът.

Появиха се куп слухове, че певицата много искала двамата да стигнат до сватба. И това се оказало решаващо за връзката им. Всъщност двамата влюбени дори били на крачка да обявят годеж. Случило се по време на лятната им ваканция, докато още били на вълната на романтичните емоции. След няколко бързи сметки обаче имитаторът на премиера взел решение да не избързва с женитбата. И бездруго вече имал син от предишна връзка. С приятелката му Йоанна не смятали да имат скоро наследници, а за какво иначе щяла да им послужи една сватба. Бракът с бившата му половинка също му бил като обеца на ухото. Той завършил с напрежение и много обиди, които този път комикът се надявал да избегне. Така и планът за красива морска венчавка през идващото лято се провалил.

„Имах страшно много ангажименти и двамата прекарвахме все по-малко време заедно. Това, а и други неща като рутината и еднообразието просто ни отчуждиха. Няма друга причина за раздялата ни“, казвал е за бившата си комикът. Познатите му обаче намекват, че причина за това еднообразие бил именно фактът, че Балабанов се възгордял покрай паричните си постъпления, та решил да се обзаведе с някой по-нов модел жена.

За финансовия просперитет на Ненчо от няколко месеца усилено се шушука в артистичните среди. актьорът явно е загладил косъм и не се притеснява да го демонстрира. То не са скъпи мотори, телефони и техника, с които показва на всички благополучието си. Дори без капка срам заявил, че вече му е омръзнало да се явява на партита и събития. За посрещането на тази Нова година получил десетки оферти, но накрая решил, че пак ще вади пари.

ненчо йоанна

„Ще съм на три места за празненствата на Нова година. Като Дядо Коледа – нали и той е навсякъде по това време на годината“, похвалил се комикът. За смешките му се преборили три спа хотела във Варна. Комикът обаче се уредил да почне с участията дни преди първи януари с обиколки из Троянския балкан и няколко хотела там. Празничната му програма хванала още седем участия, а всяко от тях за минимум 2 бона. В новогодишната нощ пък комикът планирал да вдигне мизата на 3 хил. за услугите си.

„При него всеки ден е пресметнат в пари. Дълги години се бореше да оцелее с едната си заплата, но сега е време да осребри славата си и не иска никоя жена да има претенции към нея“, нищят още близки до комика.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *