Готвят ни украински сценарий – Майдан и после в Месомелачката! (С ВИДЕО)

Схемата на американците в България всъщност не е никак сложна: Лидерът на партията победила на изборите е взет за заложник. Държат го с компромати, които му гарантират поне 100-200 години затвор. Партията победител е в ступор, защото и останалите й функционери под Борисов са крали до полуда и са готови на всичко да отърват панделата. Така властта се насочва към партията загубила изборите, като се вземе предвид и очевидното, че тя бе добутана до второто място с огромни изборни фалшификации. Това си е парекселанс държавен преврат, организиран от Посолството с помощта на Посолствата. Самите превратаджии на терен (ПП и ДБ) гордо и арогантно си го признават в записите. Алтернатива? Ако българите откажем преврата, ще ни организират провокации като Майдан с размирици и насилие. Те вече се заканват и готвят.

А колкото до Борисов: Когато си в тежка зависимост, защото си вършил тежки престъпления на килограм и Посолството те държи, изходите ти са няколко:

– да се самоубиеш

– да избягаш в ЮАР или Дубай

– примирено да чакаш присъдата си в Банкя

– да опиташ да се спазариш, да предадеш каквото и който ти кажат само да не те разследват.

Явно Борисов са го мотивирали сериозно да окаже пълен съпорт на по-малката, по-реакционна, по-долюбвана от американците и по-унищожителна за България партия да състави 100% правителство, дори да е коалиционно с ГЕРБ без физическото участие на ГЕРБ. След тези компромати, никой нормален българин не би се коалирал с ПП, ДБ. Защото и на най-глупавите им стана ясно, че тези са либерал-фашисти със задача от Посолството да вземат властта и да ни причинят много и все неприятни неща. Като пълноценното ни включване във войната, например.

Автор: Пею Благов

На вълната на корумпирано-зависими, фашизмът идва в България… Но още има как да окажем съпротива!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2ZOo8yJdl7w

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Право в десятката.Днес сайта Свободно слово е блокиран.Някой да се досеща, или да знае причините??

  2. Определено ни готвят нещо страшно. По принцип не съм човек на сънищата, нито се впечатлявам лесно от драмите по света и у нас, но напоследък сънувам страшно много кошмари, много повече от времето на ковидо-ваксиналния терор. Баща ми и той се оплака, че и той е почнал да сънува доста кошмари.

  3. БРАТЯ И СЕСТИ БЪЛГАРИ ТОЗИ СЕЛЯНИН Е ГОТОВ ДА ВЗРИВИ КОЧИНАТА САМО И САМО ДА НЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА И ДА МУ БЪДЕ ОТНЕТО НЕЗАКОННОТАО ПРИДОБИТО ИМУЩЕСТВО.И АКО ПРЕДИЗВИКА И ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ УКРО -МАЙДАН Е ТОВА Е АМЕРИКА ФАШИЗЪМ ДО ФАШИЗЪМ.
    НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ НА ИГРИТЕ НА ТОЗИ АРОГАНТЕН ТИП.

  4. Поздравления към автора- точно в десятката!
    Време е- боят настава, тупкат сърца ни!
    Да бързат- скоро ще хапнат дръвцето.
    Колкото повече бързат- толкова по-добре за нас!

  5. Тълпата от сини американофили, изоставени след стихването на митингаджийската вакханалия силно оредя и след безразсъдното разрушаване на икономиката на страната местата за приютяване на сини активисти станаха кът. Настана глад, боричкане за постове и недоволство сред повярвалите в прелестите на капитализма. Разочаровано в очакванията си за седесарска ефективност, след мъчителни няколко години „посолството“ взе решение да се погрижи за остатъците от сините и нареди приютяването им част в ГЕРБ, друга в ПП, с надежда за спасяване от изчезване, както и за посяващ материал за заразяване на тези нови формации със стария антируски бацил. В ГЕРБ не се получи, защото Тиквата не позволи здраво вкореняване на сдс калемите, а се задоволи само с хранене на няколко сини държани предимно в монашески килии бивши знаменитости. При ПП обаче присаждането беше успешно и въпреки предимно безидейно хашлашките изяви на лидерите на ПП, сините се просмукаха в апарата на ПП и започнаха да налагат визията си за посоката на страната. Накрая „посолството“ чрез новия губернатор удари по масата и разпореди спиране на всички лиготии, заигравки и своеволия и връщане към изначалната формула на обединение в една партия на всички проамерикански формирования, както беше СДС-то след 90-та г.

  6. Ама моля те, провери биографията на фашисти и нацисти, няма по-елементарни и първосигнални хора от тях, Хитлер няма дори основно образование, речите му ги гледах в оригинал, изказвания, приказки, движения, мимики, жестове, това е един абсолютен първосигнален тип , с множество комплекси, с мания за величие и въображаема важност, импотентен и с не особено влечение към жените, въпреки че е съжителствал с тях, ооооооох, поне биографиите им прочетете и вижте фактите, а не напудрените кадри и приказки от „Хиляда и една нощ“

  7. Та Хитлер няма завъшено дори основно образование и е първосигнален тип по подобие на кучето на Павлов!

  8. Грозният мухльо от видеото, който прилича на арменски циганин такива глупости говори, че не знам кой с акъла си би му се вързал?

    • Вие къде сте видяли арменски циганин…
      И не се бъзикайте с този древен народ – изглеждате много жалък!!!

  9. „Защото в Европа продължава да отсъства например темата за скорошния фалит на САЩ. Казвам тези неща с много голямо безпокойство, че ние вече не сме държава. Ние нямаме институции.“

    „Елате, граждани и партии. Да изтръгнем България от лапите на националните предатели.“

    Прав е, няма вече България, а да се борим за нещо, което не съществува е безсмислено. Съжалявам за крайния песимизъм, но ситуацията стана така – „късно е либе за китка.“ Борите се за три природни елемента, които вече са отровени – земя, вода и въздух. Само огъня от космически мащаб може да пречисти всичко.

  10. И къде сте видяли „арменски циганин“? Не се бъзикайте с този древен народ – изглеждате много смешен и жалък…

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *