БОЯТ НАСТАНА! ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОДНИТЕ СИЛИ СРЕЩУ НАСТЪПВАЩИЯ САТАНИСТКИ ТЕРОР!

Вторият мандат изобщо не трябваше да бъде връчван.

След оповестеното съдържание на записите и след изявленията на началниците на службите пред НС, националните предатели от ПП, трябваше веднага да бъдат арестувани.

Прокуратурата не им повдигна обвинение – ясен знак, че Гешев, инструктиран от „най-влиятелните организации в САЩ“, играе заедно с ПП/ДБ, а не се е превърнал в борец срещу Бойко и „мафията“, както вярваха неколцина смехурковци от журналистическата паралелна реалност. Гешев размахва бухалката срещу Бойко, без да му нанася удари, с цел да го принуди да танцува по свирката на Киро, Асен и Лорер, фаворитите на дълбокото зелено царство.

Политическата нечистоплътност на Румен Радев отново лъсна с отказа да обяви извънредно положение в страната, въпреки че всички условия за такова решение бяха налице. Гарантът на влизането във властта на ПП, който уж се разочарова от тях и им лепна етикета „шарлатани“, в понеделник отново ги облагодетелства, връчвайки им мандата – макар и „с отвращение“. С отвращение или не – даде им зелен светофар към терористична фашистка власт над държавата. „Мандатът им се полагал по Конституция, тъй като били втора политическа сила“! Кой смее за твърди такава гнусна лъжа, след като самите кирчовци и кокорчовци цинично заявяват в записите, че са влезли в НС с фалшификации, плюейки на вота на българските избиратели и че ако не бяха направили „ала-бала през президента“, за тях са щели да гласуват едва 7- 10 % от гласоподавателите ( а според мен, дори нямаше да надскочат 4-процентната бариера ). След това признание, което ПП изобщо не отрече, изборните резултати трябваше да бъдат обявени за невалидни и да се върви към нов вот. А вместо това Радев подари България на пряката агентура на банкстерите.

Инициативният Комитет на Националния реферерендум за мир и суверенитет не трябваше необмислено  да отказва да призове българските граждани пред Президентството в часа на предателското връчване на втория мандат – 17 ч., понеделник – въпреки съвсем краткото време за организационни действия. Един по-солиден яростен митинг щеше да изиграе възпираща роля и щеше да озапти арогантността на шарлатаните, джендърите, ристьовците и гномите.

Украинските „бежанци“, които осигуриха бройката на „протеста“ от вторник вечерта, за „импийчмънт на президента“, трябваше да бъдат арестувани по заповед на служебния министър на МВР, тъй като чужди граждани нямат право да се месят във вътрешнополитически събития и да развяват на тях собствения си държавен флаг. Още по-противозаконно е да се представят за българи, фалшифицирайки истинския брой на участниците в тези събития.

Лумпените от този „протест“, които откровено призоваваха за „майдан“ и „насилие“ пред камерите на „големите телевизии“, насърчили и подробно отразили това предателско събитие, трябваше също да бъдат задържани и разследвани, тъй като те открито и нахъсано зовяха за безредици, кръвопролития и държавен преврат. Мисирите, които пуснаха на екран тези призиви, трябваше да бъдат арестувани и дисциплинарно уволнени, без право да упражняват в бъдеще журналистическата професия.

Призивът на Левицата към гражданството – да се събере утре пред НС в 8.30, за да се противопостави на сатанистката четворна коалиция Герб СДС – ПП ДБ, целите на която са ясни на всички българи, ми се струва „след дъжд качулка“. Случайно или не, моментът бе изпуснат. Има исторически мигове, които не бива да се пропиляват с лека ръка! Нито пък всяка коза на свой крак да си прави митинг! Нужно е обединение на всички народни сили срещу превръщането на страната ни в демонски плацдарм и втора Украйна!
Но, както се пее в песента – „по-добре късно, отколкото никога, с тази надежда оставаме винаги“.

Така че утре, на Втори юни, в Деня на Ботев и падналите за свободата на България – в  8.30 ч. на уреченото място! Всеки глас срещу смъртния капан, в който родоотстъпниците се готвят да натикат Отечеството, е безценен!

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

https://youtu.be/W-jRNk1y35g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

20 коментара

  1. ПРИ СЪБОРА В ЕДНА ПРИБАЛТИЙСКА РЕПУБЛИКА ТОЗИ СТРАХЛИВЕЦ ОТ СЕЛО ТРУД НИ ГОВОРЕШЕ ЗА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ.АМИ РАДЕВ ЗАПАЛИ САМОЛЕТА И СЕ ЗАБИЙ В ДЪЛБИНИТЕ НА АТЛАНТИЧЕСКИЯТ И ИЗВАДИ ТОВА КУФАРЧЕ С ТЕЗИ ЦЕННОСТИ ЗАЩОТО МИ ПИСНА ДА ВИ СЛУШАМ СЛУГИНО-РОБСКИТЕ ИЗЯВЛЕНИА.ИЛИ АКО НЕ СИ ЗАМИНАВАЙ НА СЕЛО.

  2. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ НА ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА БЪЛГАРИЯ !
    ГУБИМ БЪЛГАРИЯ ВСЯКА МИНУТА !
    ИЗЛИЗАЙ НАРОДЕ ТАЗИ Е ПОСЛЕДНАТА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА СПАСЕНИЕ !

  3. Честито на тези, които гласуват и си мислят, че гласувайки избират – ала-бала чрез президента и хоп Кирчо и Кокорчо в парламента. Колко пъти още трябва да ви го кажат за да разберете,ч е гласувайки само легитимирате ала-бализмите им. Нищо повече. А така поне е ясно, че 65% от имащото право на глас население им е казало е*ете си най-близкия роднина от женски пол.

    • ЪхЪ ….. то в косово гласуваха 3% ама като гледам секса си продължава.
      Бившият картагенеци пък отидоха до урните едва 8% и си имат правителства като стой та гледай….
      Ти продължавай да не гласуваш и разчитай на протести с хорца, ръценици, кютчеци, гьобеци …..

      • А ти продължавай да гласуваш, че да имат легитимност алабализмите им. В Косово като са гласували 3% поне е ясно, че това което става там е не по волята на народа, а срещу.

      • Прекалено много драма вкарваш. Да не ставаме като в турските сериали, където двете кифли се карат 10 епизода, докато някой не им го нафърфальока. Ти си вярвай в твоята теза, аз в моята, проблема е, че агитираш други да ти вярват.
        В света, в който живеем, малките държави като нас, с под милион осъзнато население са функция на геополигическия блок към който са ги закачили.

        Не си губи времето и енергия, а прави повече любов. Когато Русия приключи с покрайнината, ще се прекрояват граници и тогава ще стане ясно ние къде ще сме. Нито протести, нито гласуване може да повлияе на този процес. Без катаклизъм или война, промяна няма да има, просто защото народеца обича дрямката или будната си кома.

        Когато дойде момента обаче, трябва да изберем правилна геополитическа ориентация. Или западната антицивилизация, или нашата православна.

        Та.. до тогава ти пожелавам по-бурни любовни нощи и по-ведро. Слагай минижупа и действай, лято е вече. :)

      • Проблем е, че аз агитирам и други да не гласуват, а не е проблем, че ти ги агитираш да гласуват. Странно.Обаче след като прочетох за минижупа не ми е странно, че така зле се ориентираш в ситуацията. Аз, например, не виждам основание теб да те смятам за младеж.

  4. Браво Милена,мястото ти е в този сайт.Съжелявам, че не мога да присъствам на митинга,но се надявам да има достатъчно хора.Работата става наистина много груба след изказването на един бивш депутат от БСП-Божинков с ярост близка до лудост.Какви хора е имало около Корнелия толкова време.Защо сайтът на Свободно слово е блокиран целия ден.
    ??

    • Какво му е свободното на така нареченото свободно сайтче?
      Там дори никога не са ми позволявали да коментирам, а аз в такива свободии не припарвам.
      Нека си дращят по тях свободните сорсоиди и да се самозаблуждават колко са много.
      Адмирации към РЕДАКЦИЯТА, че вече публикува тук Милена!

  5. Вацев обясни много ясно, че ПП няма нищо общо с понятието партия.Тя е едно виртуално образование, вкарано в парламента с фалшификация и с точно определена задача.Интересът на посолството съвпада напълно с оцеляването както на главната мутра, така и на шарлатаните.Това,че Радев постави така остро въпроса за тази немислима коалиция е доказателство за ужаса, който ни готвят.

    • А КОЙ вкара в парламента това раково образувание ПП (Все пак е образУвание защото се е образувало, а не образовало). Образовани те не са, вече всички видяхме. Не беше ли Румен Радев който ги пробута на обществото най-напред като уж експерти в служебен кабинет. После когато Киро направи първата си мушенгия с двойното гражданство това не беше достатъчно да отвори очите на Румен Радев за това, че си има работа с мошеници. Напротив, хвърли се с голи гърди на амбразурата, заяви, че всичко е наред, че Киро е българин в сърцето си и благополучно вкара Кирчо-Кокорчовци в парламента. И сега ще ми се прави на ощипана мома. Предател е той. Като се започне от семейството му, та чак до държавата, всички е предал. И то поне да има за какво – за паница леща, за 30 сребърника и индивид от женски пол с ниска социална отговорност.

  6. Абе Отворко,ИВАНОВ, с какво си Зает,та не можеш да присъстваш на Протеста?! И,докога ние,Жените,ще Ви. Отсранваме?!

    • По-добре недей. С либерал-леваците – маяМа и пикаещият във фонтани нищо читаво не може да се роди.
      Тези просто играят ролята на разпиляващи народната енергия, за да откажат хората от реалните протести.

  7. Жалко че Милена Върбанова се е вързала на въдичката на левите-педали натовци.
    Тези които отидат да и кажат, че са ментета.

  8. Не, не съм се вързала. Но всички трябва да се съберат, за да да противостоят на откровеното укрофашизиране на държавната власт.

    • Първо, много ми е приятно, че и този сайт започна да ви публикува.
      Чудесна идея, но българският народ, или поне тези които са наясно с процесите е време да започнат да си избират битките.
      –––––––––
      Еничарите предатели, творят простотии против българският народ вече 33 г. ежедневно почти.
      Съгласете се, че няма как българите да живеят на площада.
      Сигурен съм, че повечето протести се организират от сорсоиди, които са единствено за изпускане на парата. Да се рекат българите, е протестирахме и нищо не става …….
      Затова и хората спряха да ходят на протести.
      Другото е, че някакви празни глави пък решиха да играят хора, ръченици, кючеци …. в разни областни градчета и то представи си в неделя. И винаги ми е било чудно на кой му пука, че някакви си там си рипат в неделя?
      Още мога да обяснявам, но стана дълго, а скоро някой бяха недоволни от дългите ми постове.

    • На времето укорили Стамболийски, че се е съюзил с не знам коя точно от тогавашните партии. На което той отговорил, че когато срещу теб идва мътен порой се стараеш да запушиш пробойната с всичко което ти попадне под ръка и не гледаш кал ли е, л*йна ли е. Тъй че всеки, който има възможност да бъде на протеста – да отива. На мен 500 км само в едната посока ще са ми проблем.

      • Добре само, че Стамболийски е велик държавник, а сега има само гнусни л*йна, които на всичко отгоре са чуждоземни…..

      • Хм, Милена Върбанова може да ти обясни как и взеха микрофона борците за мир на протеста, за да не говори против сорос и как не я допускаха преди това.
        Освен това изрязах видеото от последния и мога да го пратя да се качи в сайта, колко жестоко дърпат и късат плакатите против сорос и нано-то, тези видни „спасители“ на България.
        Та не е лошо човек да започне да мисли и да спазва определена хигиена, вместо да пада в л*йната всеки път и да обвинява, че някой друг му е виновен.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *