Гонят Ани Салич от ефир заради излишни килограми

Ани СаличАни Салич може да бъде свалена от ефир не  толкова заради ниския рейтинг на предаването си „Извън новините“, а заради нещо много по-жестоко  за всяка жена – излишните  килограми.

Новинарката се окръглила яко и вече има поставено условие  от шефовете си да вземе спешни мерки за отслабване.

Ани започна да качва килограми още през лятото и за отрицателно  време развали добрата  форма, която имаше на старта на шоуто си. Тогава тя се хвалеше, че е свалила над десет кила с диетата на билкаря Петър Димков и е много доволна от нея. Само че не знаела, че след всяка такава диета се получава йо-йо ефект и всичко се връща. Тя  е забравила и да спазва съветите на лечителя, как да задържи постигнатия резултат. Според колегите й заради напрежението и дългото пребиваване в телевизията Салич се тъпчела с каквото й падне и така  натрупала пак доста излишни кила, даже повече от свалените.

Последиците от напълняването й  видни на екрана, който вдига оптично килограмите. Те станали и  драматични, след като всички дрехи в гардеробната й отеснели и вече нямало с какво да я облекат за ефир. Стилистите  се отказали от саката, защото тя не успявала да ги закопчае  и започнали й дават по-свободни рокли от еластични материи.  Тези материи обаче очертавали всяка гънка по тялото й водещата недоволствала, че така изглежда още по-дебела. Заради драстичното наделебяване тя даже е свалила и брачната си халка, тъй като вече й ставала само на малкия пръст.

Рязкото напълняване пък докарвало и  стрес на Ани и в последно време с нея било невъзможно да се говори, оплакват се колегите й.  Тя обвинявала колегите си, че ядат около нея калорични храни и така й пречат да спазва диетата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *