Шок! Ани Салич праща по*но на приятелите си!

Ани Салин гИ Ани Салич се оказа потърпевша от модерния Фейсбук  вирус, който тайно препраща по*но клипове на всички приятели в контакт листите.

Водещата явно е отворила прикачен файл или някакъв линк и така е станала жертва на вируса, който преди това пък налази ДПС-шеф.  За това неприятно обстоятелство си призна самата тя и предупреди приятелите си, че ако получат някое любопитно клипче за възрастни с много охкане и пъшкане, това не е лично нейно дело:
„Това, което получавате от мен като private video, е вирус и не ви го изпращам аз!” – написа паникьосано журналистката, за да не я помислят за перверзница.

Явно Ани  не е успяла да изчисти профила си от вирусите, защото само ден по-късно  го закри:
„Довиждане на всички! Нямам сили изобщо да се боря с вируси и хакери! Близките ми приятели ще ги чакам в новия ми акаунт с моминското ми име, а пък на всички останали желая успех в живота!

Според познавачи обаче заразяването не става случайно, а притежателят на профила трябва да отвори линка с по*ното и да е в него поне една минута. Тогава той започва да се саморазпраща. Дали пак Ани не е любителка на филмчета за възрастни, питат се в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *