Шок! Внучка наби баба си, отказала й приятелство във Фейсбук

фейсбукВ американския щат Флорида бойна и вбесена внучка наби баба си, заради това, че й отказала да приеме поканата й за приятелство във „Фейсбук“

27-годишната Рейчъл Хейз вдигнала лично скандал и  ударила няколко пъти по лицето 72-годишната си баба заради жестоката обида. Хейз, която била във видимо нетрезво състояние и афектирана, била арестувана от полицията, която изплашената възрастна жена веднага извикала.

В съда Хейз обаче се разплакала и се помолила със сълзи на очи да бъде пусната, защото много се страхувала да не изгуби работата си, която и без това едва намерила.

Накрая тя била освободена под гаранция от 10 000 долара. Бойната дама  обаче изобщо не съжалява за побоя над баба си и даже не пожела да й се извини за поведението си. За нея било смъртна обида бабчето да й откаже приятелство. .

Хейз била буйна и не за пръв път влиза в съда. Преди това тя на три пъти е била задържана заради различни инциденти, предизвикани  в нетрезво състояние от самата нея.

Бабата пък сподели причината  да не добави внучката си в списъка си с приятели във Фейсбук. На нея не й харесвал никът, с който  внучката й се подвизавала в социалната мрежа, а  той бил Рейчъл Изродката Хейз.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *