Братя Диневи дариха апартамент на Кобрата в Свети Влас

Кубрат1Боксьорът Кубрат Пулев получи щедър  подарък – апартамент братя  Диневи буквално на брега на морето в Свети Влас.

Кубрат  загуби от Владимир Кличко битката за световната титла по бокс, но освен хонорара от 1.3 милиона долара си спечели и чисто нов, обзаведен по последна писък на модата апартамент в морския курорт. Жилището му било личен подарък от олигарсите Динко и Йордан Диневи, твърди  клюката.

Своят жест  двамата от най-заможните българи направили  няколко дни след историческия  мач в Хамбург, на който Кобрата загуби в петия рунд, когато Кличко го свали на земята  с нокаут. Самите Диневи били в залата, когато това се случи. Братята наели чартър, за да изгледат отблизо чутовната  битка. Те  кацнали в града няколко часа преди да удари първия гонг. Бизнесмените,  не се смесили  с простолюдието в залата, а седнали  във ВИП-секторите, където едно място се продаваше за 1000 евро.

След мача баровците искали да помогнат на Кобрата и да го върнат със своя чартър, но от екипа  категорично им отказали.  След боя от Кличко, Кубрат бе приет в болница, за да му бъдат прегледани и обработени раните и за обстоен преглед.

Строителните предприемачи все пак се срещнали с него след връщането му в България, поздравили го и го изненадали с ключовете на четиристаен апартамент в един от многото си комплекси от затворен тип край морето. Кубрат обаче е баровец и все още не е отишъл да види с очите си неочаквания подарък, защото нямал време. Щял да го направи  след Нова година, тъй като по празниците програмата им  с половинката му Андреа била много натоварена.

Динко и Йордан Диневи  неслучайно са подарили луксозен черноморски дом на Пулев. Двамата милионери са сред меценатите на бойните изкуства у нас. Те възстановиха уникален амфитеатър в Свети Влас, който се превърна в арена на ММА битки и в бъдеще се надяват Кубрат да събере доста публика там.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *