Ужас! 13-годишна се обеси, майка й забранила Фейсбук

0

facebookТийнейджърка се обеси, защото майка й наредила  да си изтрие профила във Фейсбук, тъй като това не било подходящо занимание за малки момичета. 13-годишната Адити Гупта от Индия толкова много  се разстроила от обвинението  на майка си , че постоянно виси в социалната мрежа, за да чати със свои приятели,  че не могла да понесе забраната и  се самоубила  в стаята си.

36-годишната майка се ядосала, когато рано сутринта тъгнала за работа и видяла Адити вече пред компютъра. Тя избухнала и й казала да си изтрие веднага профила и да спре да се занимава с глупости, защото така е си губи времето и не прави нищо смислено. Припомнила й, че има домашни задължения, че трябва да се държи като момиче на своята възраст, а не да сърфира денонощно из мрежата.

Буквално й казах:  “Искам да изтриеш профила си във Фейсбук и да го няма,  преди да се върна вкъщи“.  Майката се върнала у дома четири часа по-късно,  обаче  заварила дъщеря си обесена в собствената й стая. После жената признала пред  полицията, че изобщо не може да повярва, че дъщеря й си е посегнала на живота заради нещо толкова глупаво. Просто си мислех, че е прекалено малка да има профил в мрежата и това чатене почти денонощно е пълно губене на време,  плаче жената.

 Случаят веднага предизвика много сериозен дебат в Индия относно регистрациите във Фейсбук, отговорността на родителите и смяната на ценностите и социалния живот за сметка на кибер контактите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/JW8V0TQG3Ts

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *