Слави гушва 10 милиона

Слави голяма2015-а ще се окаже особено доходоносна за Слави Трифонов.
Дългия е на път да надскочи  годишните си обороти само за няколко месеца и да допълни банковата си сметка. След супер грандиозния концерт в зала „Арена Армеец“, от който учиндолецът спечели повече от един милион лева, сега той планира и второ още по-грандиозно събитие. Този път Слави смята да напълни направо националния стадион „Васил Левски“, издадоха хора  от екипа му
Това означава, че 17-те хиляди почитатели, които посетиха първия му концерт, сега може да набъбнат три пъти и да станата  50 000, колкото са местата на стадиона. Съответно и печалбата на Слави ще е скочи три пъти. Промотъри  прогнозират, че тв водещият се готви да прибере близо 3 милиона.
Очаква се за втория концерт билетите  да са по-скъпи. Ако най-евтиният билет в „Армеец“ беше 25 лева, сега за най-далечните места  феновете ще трябва да дадат  30. Най-скъпите вероятно ще струват по 70-80 лева.
Парите, разбира се, не идват само от касите. Само едно рекламно пано, което да стои на стадиона по време на концерта, се продава на баснословни цени, а мераклиите да сложат там рекламите си са много. Спонсорите също ще дадат своята лепта.
Отделно пари текат  и благодарение на продуцираните от него формати. Само от „България търси талант“, който  е с доста  висок рейтинг и много реклами, Трифонов ще прибере най-малкото милион.
„Шоуто на Слави“ пък си остава едно от най-гледаните в ефира на Би Ти Ви и парите, които  учиндолецът прибира от него са по 4-5 милиона на година. През есента пък той ще продуцира „Гласът на България“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *