Шок! 155 – килограмова моделка зове младите да последват примера й

дебел моделАмериканският модел Тес Холидей е явление, което все още стряска ценителите на женска красота, но не й пука.

Едрогърдестата красавица изобщо не се притеснява от тялото си и тлъстините и паласките по него и  с гордост показва закръглените си форми. Тя даже пусна няколкосекундно  видео в Instagram, на коeто тресе огромните си гърди и флиртува с почитателите си.

Тес е само на 30 години и  е един от най-известните модели в тежката  категория plus-size. Тя тежи цели  155-килограма, обаче те никак  не я смущават или притесняват. Точно обратното – тя се гордее с всеки сантиметър и грам от телесата си  и съветва момичетата, които са по-пълнички  да последват примера й.

Холидей показва моделите на  известни марки като Asos,Yours Clothing и всеки, който я наеме.

Тя има много последователки, тъй като американските момичета вече са дебеланки на 30 години и Тес е тази, която им подхранва самочувствието, вместо да ги накара да свалят някой килограм. Пълните дами се успокояват и продължават да се тъпчат с чипс, вярвайки, че щом хората харесват Тес, значи харесват и тях.

В социалните мрежи обаче критиките не са малко и доста жени и мъже питат моделката как смята да я кара и сеща ли се, че наднорменото тегло не е повод за гордост и то страшно товари сърцето й и другите вътрешни органи. И дали е нормално отсега да не може да се наведе да си върже обувките и да ползва услугите на други хора за това.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *