Азис театрално ридае: Богданов, признай си, че бях аз!

Азис БогдановФолк звездата Азис буквално срина със земята сваляча на звезди Пламен Богданов.

В специално изработен колаж, той призова мачото да си признае за тяхната връзка. Азо пусна колажа в профила си във Фейсбук и уж скромно обяви: Не търсете жена, загадъчната му приятелка съм аз. И без това друга не остана.

Подигравката на певеца е съвсем точно премерена и идва в момент, в който отдавна не са пускани клюки за него. Така с един куршум цели два заека. Хем си приписва и изпросва малко внимание, хем показва какво си мисли за такива „свалячи“, като Пламен.

Уж скромният младеж стана най-обсъжданата фигура в двата брадъра, заради нахалството си да излъже, че е бил любовник на фолкпевица. Първо всички разбраха, че това е Преслава и се наложи да им правят очна ставка. Тя обаче отрече да го познава, а той скромно каза, че говорел за друга. Журналистическо разследване стигна до Джена, мачото реши да каже, че е тя, но в къщата влезе бившият й годеник и той се отказа и от тази версия.

След това отиде на участие на Софи Маринова и се държа толкова свойски на масата и пак пускаше премрежени погледи на сваляч, че замеси и нея. Журналисти пък наляха масло в огъня и предположиха, че е Алисия, което искала да натрие носа на Ники Михайлов. Тя с презрение сви рамене и не коментира.

Ами то, както и да го погледнеш, останах само аз, пише дълбокомислено Азис в профила си и иронично призовава: „Пламене, признай си! Разрешавам ти“

Богданов обаче се обидил от шегата, понеже се имал за голям мъжкар. .

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *