Цветелина Грахич- бременна!

Грахич и гаджеЕкипът на Слави ще се увеличи с още едно бебе. След като само  преди седмици Борис Солтарийски стана горд татко и всички тръбяха  радостно новината,  стана ясно, че беквокалистката на „Ку-Ку Бенд“ Цветелина Грахич също ще има дете.

Буйната  босненка научила добрата новина едва преди десет дни и според изчисленията на лекарите, тя трябва да влезе в третия месец на бременността си в началото на ноември.

Радостта на певицата  обаче била доста помрачена от постоянното гадене и виене на свят. Тя тичала  непрекъснато до  тоалетната с позивни за повръщане и точно от това и колегите й разбрали, че тя ще става майка. Някои я поздравили сърдечно, но балерините не били особено щастливи, защото те трябва да жертват кариерата си, за да имат деца.

По време на репетиции Грахич често излизала извън студиото да си вземе въздух, защото извън всичко  й прилошавало и от прожекторите.

Татко на бебето е ромският певец Кристиан Шаламанов, с когото Цветелина поддържа бурни интимни отношения, откакто се раздели с колегата си Годжи, а той пък прави опити да се върне при жена си.

Цвети заяви публично, че обича Кристиан, че не намира за проблем, че той е ром и тя също е мургава, затова не й пука от цвета на кожата му и иска да остарее с него.

В „Шоуто на Слави“ артисти и сценаристи имат железни договори и  не се знае как ще реагира Дългия, когато разбере, че на една от бековокалистките му се налага да излезе поне за година в майчинство.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/7MWdHAgOCcc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *