Глобалистите губят битката за света, затова ни подкараха към Цифровия си Концлагер

“Те го не пущат в селото, а то пита за поповата къща“! Тази българска, древна мъдрост за нагъл просяк ми идва на ум, когато наблюдавам циничните напъни на докаралите се до просешка тояга западни глобалисти да продължат да владеят света като бащиния по нов перфиден начин.

След злополучният им опит да победят, разчленят и унищожат Русия, западните глобалисти най-сетне проумяха, че светът се е променил и доскорошните им заплахи, санкции и открити войни срещу слаби държави с цел разграбването им, са инструменти, които вече не им вършат работа. Ужасени са от появилия се многополюсен свят, в защитата на който РФ и КНР са рамо до рамо, а БРИКС расте и възмъжава. Западът се събуди от сладкия си колониален сън и с ужас установи, че Глобалният Юг вече не гледа сериозно нито на англосаксите, нито на ЕС, а САЩ възприема като опасно болно от бяс чудовище, което перфидно и без резки движения трябва да бъде убито!

Отчаян, че губи контрола си над света, а с това и богатството си, Хегемонът измисли поредица от нагли измами за нагнетяване на страх и налагане на контрол… като СОVID-паниката, глобалното затопляне с произтичащите от него „въглеродна неутралност“ и „зелена сделка“. За да си дойде на думата: Спасението за народите уж било в т.н. „универсално цифрово общество“, другата дума за което е „цифров концлагер“! Вижте кои го прокламират: Програмата за развитие на ООН (ПРООН), Фондация Бил и Мелинда Гейтс, Фондация Рокфелер с подкрепата на Европейския съюз, МВФ и Световния икономически форум (СИФ) в Давос. Рупорът им е напълно компроментираната Сталинка!!! Всеки, който иска и се интересува за живота си, може да бръкне в Гугъл и да провери що за птици се подвизават зад всички тези частни организации, които са изцяло под контрола на САЩ! Мракобесните глобалисти коонтролират все по-малко територии от света и все по-малко ресурси. Знаят, че в условията на новия многополюсен свят нямат никакви шансове да задържат добрия стар колониализъм. Затова сега стремежът им е да запазят за себе си поне едно парче от планетата, която доскоро притежаваха почти изцяло. Затова сега целта им е всички, които обитаваме тяхната западна сфера на влияние да бъдем закодирани и водени на отчет.

Какво ще представлява западния Цифрров Концлагер: Няма да имаме пари в наличност, няма да имаме лични документи , няма да има база данни под контрола на суверенни държави. Цялата информация за нас ще е в един чип, през който ще се следи и всяка наша крачка, слово или действие. Диктатура от нов тип. Който не слуша онези горе, бива изключен от обществения живот – закотвен на едно място без пари, без достъп до информация, без възможност да пътува, без право на медицинска помощ и без образование. Превръщат го в нищо!!!

Ще стоим ли безгласни и бездействени, докато ни карат на заколение? Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. РАЗБИРАЙКИ МАЛКО ОТ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ -ПРИЗОВАВАМ НОРМАЛНИТЕ
    БЪЛГАРИ ДА СИ ИНСТАЛИРАТ САМО ДОМАШЕН ТЕЛЕФОН БЕЗ МОБИЛЕН.
    ЩЕ СЕ СПАСИТЕ ОТ ТОТАЛНИЯТ КОНТРОЛ И ЕВЕНТУАЛНО САМОУБИЙСТВО.

    • Че кой ви кара да носите мобилния със себе си. Да си седи дОма. Ама няма да стане щот народа свикна телефоно да му е на гъзо, демек у заднио джоб или в чантичката, а най-умните го носят в предния джоб, върху топките. Едно стадо, дето само се тика в кошарата, що да не го изколиш?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *