ГЕРБ Тотално Изнагляха: КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ СМЕ, НО НЕ МОЖЕТЕ БЕЗ НАС! Ето защо:

Нагла до безочие защитна теза си изградиха ГЕРБ по повод прясно внесения от БСП днес вот на недоверие за провала на Борисов и компания в политиките по околната среда и водите. Новата защитна опорна точка на ПП ГЕРБ звучи така: Да, извършваме чудовищни престъпления – лишаваме ви от вода, тровим ви въздуха, не сме инвестирали и стотинка в поддръжката на тръбопроводите и язовирите, последните от които са масово пред срутване…, но какво ще правите без нас, ако падне правителството на Борисов, за което се знае, че няма алтернатива? Тая малоумна защитна теза на шайката тв. гербаджийски апологети напомня на следното: Все едно обирджия да иска помилване, защото ако не съдейства на ченгетата, те никога няма да намерят откраднатото от него. Пълен абсурд, но изречен и преповтарян до втръсване тези дни от платените щатни глашатаи на властта, с възсериозен тон и завидно самочувствие.

Първи изрече това сквернословие скулптурът Вежди Рашидов. Ето какво каза той: „Вода няма, хората са в криза, а те (БСП) тръгнали да се забавляват да свалят правителството“, рече Рашидов по една телевизия, подканяйки народа едва ли не на бунт да защити управляващите го престъпници срещу злата „комунистическа“ опозиция. Като с „Те“, Рашидов визира не само БСП, а и останалите „лоши“, дето искат главата на Борисов в такива трудни времена – в това число са дясната ДСБ, АБВ, Възраждане, ДПС и прочие парламентарни и извънпарламентарни сили от ляво и дясно. Но най-лоши в герберската ценностна система са „комунистите“отпреди 30 години – дежурни виновници за всички днешни беди в държавицата ни. Воглаве с шефа им Тодор Живков. Настроил, видиш ли, язовири, а не помислил как ще се стопанисват след него.

В защитната опорна точка на ГЕРБ преди вота на недоверие към поредното им провалено правителство се чете отчаян призив към ограбения народ да прояви съчувствие към грабителя си. Да жали престъпника. Да го аплодира. А анализът върху лицето Борисов и властовите му престъпления се изчерпва с онзи стар виц, дето Ленин се бръснел край реката, когато към него се доближили дечица. Той мило ги поздравил и прибрал бръснача в калъфа… а можел да ги заколи!“ Ситуацията е същата, с тази разлика, че Борисов и шайката му вече ни колят… докато ни внушават, че и за това трябва да сме им благодарни.

„Вотът на недоверие е абсолютно безотговорно поведение“, изцепи се в събота и медийното острие на ГЕРБ Тома Биков. Какво от туй, че процедурата за снемане на доверието от правителството е записана в Конституцията и е напълно законно средство за озаптяване на всяка разпасала се власт, която задължително трябва да се прилага от опозицията. Но какво в Герберска България значи някаква си Конституция, след като тук всички решения ги взима еднолично Борисов? Същият, чийто пророк е Тома Биков.

„Вотът на недоверие няма да мине. Никой няма полза от това в страната ни да се възцари политическа нестабилност. Правителството на Борисов доказа, че работи за преодоляване на кризата“, изока се по телевизията и председателката на комисията по околната среда и бивша ресорна министърка на ГЕРБ Ивелина Василева. А тия нейни думи „никой няма полза от това“, да се разбират така: „никой няма полза от това – престъпниците да бъдат наказани“.

Разбирате ли, уважаеми читатели на Skandalno.net за какви висоти на абсурда става въпрос?

В общия хор запригласяха и придворните гербаджийски медии (разбирай- всички български медии, защото до една са на хранилката на Борисов) които закаканизаха как вотът на недоверие е последния коз на отчаяната опозиция от БСП да я забележат, а не че Нинова действително искала да сваля правителството. Един вид: не й се връзвайте на Корнелия Нинова, тя само така си говори. Пък и кой е тоя луд, дето ще иска да управлява след погрома „Борисов“? Я по-добре да си оставим престъпниците да си ни управляват още един мандат и да продължат да си престъпничат.

И така, в шеги, закачки и с помощта на най-абсурдни глупотевини, на народа му се втълпява, че по-добре от това „най-зле“ не може да стане. Че алтернатива на сегашното управление няма. Че още не се е родил оня, дето ще отлепи държавата от дъното… до което я срина Борисов. И затова, я най-добре да си кютаме. Докато не се роди Алтернативата. А в медийните представи Алтернативата може да се роди само от средите на ГЕРБ. Друга няма.

В този абсурд живеем вече 11-та година. Новото е само, че ГЕРБ вече откровено си признават престъпленията и най-нагло ни заявяват: Корумпирани крадци сме, но не можете да ни свалите, понеже зад гърба ни са шефовете- баш бандитите от Вашингтон и корумпетата от Брюксел. Затова нямате алтернатива, а и по принцип трябва да ни обичате. И никога не забравяйте: Ние сме корумпираните крадци, а вий, вий сте идиоти“! Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

  1. Седят си в танка гербаджиите, недосегаеми, без притеснения, без заплаха, без интерес, какво става отвън. Ако някой ги подразни – мачкат, ако никой не ги дразни, мачкат за удоволствие. Идилия! Какво правят другите граждани на тази изстрадала територия? Корнелия събира дружина и се готви отново да атакува с копралята, да ги събори или поне вкара в пътя… Не са я смачкали, защото умират от смях в този момент. Първо тя не е готова за подобен сблъсък, никак не е готова. Партията им е пълна с разноидейни и разноимейни хора, единствено и само обединени от желанието да са на власт. Съюзниците им са или с чуждо самосъзнание или интересчии, но за България им е точно малко над коленете. Народът участва като кибик в градски парк, дошъл да погледа малко сеир. Надежда? Ами! Даже чуждата журналистика и постоянната им резидентура е далеч от събитията. До там сме се докарали, другари и господа, че и за посмешище не ставаме, как шайката няма да наглее, някой или някоя да са показали, че с нещо могат да ги застрашат? Предремват в танка и като им доскучае, ще мачкат, може и вас…

  2. Това е вярно,ГЕРБ не са идеалните управляващи,че дори са и нагли понякога,но алтернативата е по-лоша от ГЕРБ,а не по-добра и няма друг избор за момента,освен ГЕРБ,защото това,което ще дойде след тях е още по-страшно!

  3. Гласувайте и внимавйте в картинката за кого гласувате,защото това което ще дойде след ГЕРБ е още по-зле,поне гласувайте за някоя свястна патриотична партия,а не за крадци и мошеници

    • Свястна патриотична партия?!? Още когато се разбра, че идеологическите партии губят поддръжка и единственият път е в националното обединение, случайно или не, там се набутаха всички тарикати и службогонци. Сега с участието във властта някои осребриха тази си „далновидност“, продавайки род и Родина за 30 герберастки сребърника. Някои не успяха и извадиха от бабините въсръби националното знаме, пак да веят, дано този път…
      Не господине, единствено всеки със собствените си качества, отговарящ пред хората, които представлява може да бъде честен. Когато няма партия или напорист селяк „лидер“, зад които да се скриеш е друго. Билетът е един.

      • Какво идва след падането на ГЕРБ?Ето какво –
        -либералната ДПС
        -антибългарската партия „Да,България“
        -Костовистките партии
        -Англо-американската БСП
        ……… и т.н.
        Разбира се,че предпочитам патриотите,че може би дори и Слави Трифонов.

  4. Най-големия патриот в България си остана Волен,но никой не му дава власт,смачкаха го,само защото защитава населението в България и иска по-високи пенсии и заплати!

  5. Договори за боклука са подписвали и правителството на Орешарски,от трън на глог!
    Кой си купи ТЕЦ(в тецовете се горят отпадъците),не е ли Доган?
    Кои са ВЕЦовете източващи водата?И там има хора и на ДПС.
    Кой ограби милиони от Созопол?Пак човек на ДПС,бивш кмет на Созопол.

    • Правителството на Орешарски не е сключвало никакви договори за горене на боклук, мой човек. Разчиташ на невежеството на хората. Първият договор за внос и горене на отпадъци от трети страни е сключен от гербаджийското служебно правителство на Близнашки на 28 август, 2014 г., Орешарски сдава властта 2 месеца по-рано. По-нататък всички такива договори пък са сключвани с подписа на Борисов, като премиер на двата последвали гербаджийски кабинета „Борисов-2“ и „Борисов-3“. Като не знаеш, не коментирай, или просто агитираш за пари?!?

      • Не агитирам за пари,обичам България,погледнах в нета и видях,че датата при подписавнето на довора ,който публикуваха е управлявал Орешарски.

      • Попаднал си на някаква фалшификация, написана пак с цел да заблуждава хората. А да обичаш България, това значи задължително да мразиш ГЕРБ.

  6. Гербери,спрете вноса на боклука,веднага!
    Не ме интересува какво са подписвали,важното е да го спрете ,защото боклука вреди на страната,населението и природата!Тези договори трябва да се анулират,защото са вредни!
    Спрете вноса на боклука и ще гласуваме за вас!

  7. „какво са подписвали“, ха, ха, ха, кои, извънземните, „враговете“ или някакви мистични злосторници? Тези договорчета с мафията не се развалят ей така. Мутрагеньо може да играе пред бабите голяма работа, но ако това се случи, ще трябва да се барикадира на 6-ти подземен етаж и да не излезе от там до края на жалкото си съществуване.
    Блажени са вярващите, защото е тяхно Царството небесно!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *