ГЕРБ Обяви Война на Пенсионерите! Няма пари за пенсии, а БСП лъжат! Виж Тук:

Сивият медиен кардинал на ГЕРБ Томислав Дончев се хвърли в предизборната битка с голи гърди и още по-голи доводи, а целта му е да смачка основния опонент БСП.

ГЕРБ са изготвили стратегия, която забранява на Винету да се появява на екран, защото ръси предимно глупости, които обикновено имат обратен ефект. Затова в тежката артилерия отпред мястото на Бащицата е заето от Лиляна Павлова, която от сутрин до вечер хвали магистралите, нищо че от тях зеят дупки, а в тунелите им прогнили лампи убиват хора.

Редом до Лилито в първите редици на борбата са застанали Венцислав Горанов – в ролята на доброто ченге, което успокоява народа и му обещава светло бъдеще. Също Томислав Дончев, поял ролята на строгия анализатор, който сразява всяка икономическа идея на БСП. И Десислава Атанасова, чието задължение е да хвърля помия от профила си във Фейсбук. Днес тя буквално задмина себе си, като написа, че в БСП лъжата се предавала по полов път.

Явно дамата има много задълбочени наблюдения върху половия живот и по-точно върху свързаните с него срамни болести, след като е толкова компетентна, бяха първите коментари на електората, който просто онемя от „брилянтния й изказ“ и злобното, но абсолютно неуместно сравнение между се*са и изхвърлянето на областните управители на ГЕРБ. Да не би пък да са сменили някой неин човек и Десито затова да се е почувствала онодена.

В отчаяната атака срещу опонентите, герберите явно нямат време да съгласуват кой какво ще дрънка по телевизията и изпаднаха в ново жестоко противоречие, което още повече вбеси нещастния и изтерзан народ:

Само преди два дни Горанов обвини БСП, че са откраднали идеята на ГЕРБ да увеличат пенсиите на 300 лева и да направят минималната работна заплата 650 лева. Това било заложено в тяхната програма и те работели по въпроса упорито, така, че всичко хубаво да се случи в края на новия им четиригодишен мандат. Обаче „лошите комунисти“ им прекъснали възхода на мандата в края на втората година и попречили да увеличат доходите на хората.

Как комунистите попречиха на ГЕРБ, те ли зомбираха Борисов така, че да си даде непоисканата оставка, те ли го накараха да се нацупи и да си хвърли кърпата на земята, не стана ясно.

Томислав Дончев пък явно не е слушал какви ги плещи съпартиецът му Горанов и се метна на амбразурата напълно неподготвен и несъгласуван. В резултат на което опроверга колегата си от ГЕРБ. И отнесен от вихъра да плюе по програмата и обещанията на БСП, той буквално обезсмили дълбоко планираната и почти аргументирана реч на колегата си.

Дончев направи на пух и прах цялата програма, както на опонентите, така и на собствената му партия ГЕРБ, като заяви: „Лъжа е, че пенсиите могат да се увеличат!“

И още мъдрости от Томислав Дончев: Ако българките започнат да раждат повече деца, това щяло да срути трудовия пазар. Майките нямало да работят, а щели да си стоят вкъщи, за да гледат децата. Вследствие на което производителността на труда щяла да падне и да дръпне икономиката надолу. Така в хазната нямало да има пари нито за детски, нито за пенсии, нито за заплати.

Ха сега де! Да се размножаваме ли, да работим ли, или да правим двете неща едновременно?

Развилнелия се псевдо-икономист Дончев подложи на обстоен анализ и съответно направи на пух и прах идеите на БСП за прогресивен данък, за това държавата да има право да купува дялове или цели частни предприятия, за спирането на непечеливши концесии… и  всички предложения за заздравяване на икономката от програмата на левицата.

Накрая Томислав Дончев патетично завърши: Категорично смятаме че увеличаването на пенсиите трябва да следва ръста на икономиката! За нас е неприемливо да увеличим пенсиите на едни хора /най-бедните с по 200 лева на месец б.а./, а на другите – не!  Но увеличението на всички пенсиите трябва да е пропорционално на приходите в хазната!

По същия начин той изкоментира и учителските заплати, които преди всеки избор ГЕРБ обещаваше, че ще вдигне, а после си оставаха все същите.

Спрете се бе, ГЕРБ!

Бъдете истински политици, бъдете джентълмени, бъдете мъже!

Защо когато наближат избори, се хващате винаги за празните хладилници на старите хора?

Защо ги лъжете и ги превръщате в разменна монета за политическите си боричкания?

Не ви ли е срам, не ви ли е грях, нямате ли поне малко съвест?

Защо създавате излишни надежди в жалкия им животец, че и те ще могат да си купят парче салам, или замразено преди 10 години пилешко бутче, освен сухия хляб и кофичката евтино мляко с палмово масло? Защо ги примамвате да отидат до урните и да гласуват за поредната лъжа, а после отново да се върнат в жалкото си и мизерно ежедневие, от което ги изкарва единствено катафалката?

Болно е, грозно е, унизително е!

Над милион стари хора живеят с под 200 лева на месец! И се изправя пред тях поредният костюмиран, добре охранен гербераст, за да им обещае, че ще им даде още сто лева. А на следващия ден колегата му гербераст ги полива със студена вода, като изчислява, че не е справедливо само те да получат увеличение. Затова никой нямало да получи увеличение на пенсията.

Истината е следната: Парите на нашите майки и бащи, баби и дядовци се превърнаха в потрошен асфалт, зейнали дупки, санирани надве на три блокове, скъпи спирки и велоалеи и най-вече в милиони левове комисионни, които ГЕРБ налапаха от всички надути обществени поръчки.

Пари няма. Всъщност има, но не са в държавната хазна. Те са в офшорните банкови сметки на политиците.

Хазната ни е на червено с едни 26 милиарда дълг, които същите тези политици прилапаха в офшорките си.

А ако ГЕРБ пак дойде на власт, пенсионерите отново ще бъдат забравени.

До следващите избори! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *