Георги Христов съди „Ритон“! Кичка ще му помага!

Катя Здравко ядосаниНова война се задава в родната естрадна гилдия, която ще се пренесе в съдебната зала.

Скандалите между Кичка Бодурова и  дует „Ритон”, които все още отекват след взривоопасния сезон  на „ВИП Брадър”, ще намерят  достойното си продължение в съда. И търсещата правата си няма да е Кичка, която отнесе куп обиди и унижения, а Георги Христов. Ритонците успяха да обидят не само Кичка и да я мачкат през цялото време, но и свои колеги, които не присъстваха в шоуто.

Покрай кавгите в Къщата бе засегнат и Георги Христов, който беше наречен „лош човек с лошо пиянство“ и надлежно бе обяснено как напсувал Катя по телефона, след като няколко часа я държал на него. Оттогава семейството не му говорело, защото много се обидило от псувнята.

Кичка номинМалко по-късно изпълнителят на „Черно и бяло“ заяви в свое интервю, че никога не е псувал Катя, не е досаждал на дуета да му търси изяви, нямал лошо пиянство, но бил над дребнавите обиди и приказки и смятал да си замълчи.

Какво се е случило по-късно и как приказките са се отразили на кариерата му не е ясно, но самата Кичка намекна, че той е потърсил помощ от нея и адвокатите си.

Още като излязла от формата, той й занесъл букет рози, а сега ще отседне у тях за турнето си в САЩ, след което заедно ще отидат на почивка.

Бодурова намекна, че му помага винаги с каквото може. И сега, ако се наложи, ще свидетелства в съда в негова полза. 

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *