Джино в Потрес – посегнаха на най-милото му! Виж Тук:

Джино дънкиВрагове посегнаха на най-милото на Джино Бианкалана. Те надраскаха боята на лъскавия му  Мерцедес-Брабус, с който той се гордееше и джиткаше из София. 

Никой не подозираше за нещастието на 33-годишният бизнесмен, докато той сам не се оплака в социалната мрежа и не призова извършителя на мъжка среща и достойно решаване на проблема, какъвто и да е той.

„Искам да кажа на този пълен  комплексар, който така вандалски ми издра Брабуса,че е абсолютен мишкар и страхливец!  Ако е истински мъж, призовавам –  ела и ми  кажи в лицето какво имаш против мен и с какво ти преча,  не ми драскай колите, те не са ти виновни, смотан мишкар такъв“, написа разгорещено Джино във  Фейсбук.

Джино кола надрасканаДолното и подло посегателството върху колата на българския американец, може би е заради завист към младия мъж със зализаната прическа, смятат негови познати. Той дойде абсолютно непознат в България, оказа се, че е имал тригодишна връзка с Джена, след това се сдуши с Преслава и на много места ги виждаха заедно. А накрая извъртя и един романс с Емануела по време на „Черешката на тортата“.  Мъже, които се подиграваха на външния му вид и галантните обноски, се почувстваха засегнати, че едно нищо и никакво американче с лекота накара всички жени да въздишат по него.

Жертва на чара му паднаха много хубави момичета, той се превърна в  новата звезда на България  и това няма начин да не породи завист.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *