Руслан Мъйнов Заби Странно Гадже! Вижте защо му се смеят!

Руслан МъйновРуслан Мъйнов най-после прекъсна черната серия в личния си живот и си намери жена. След дълги години на пости и каръщина, той вече си има гадже и гордо се разхожда заедно с него.

Дребният проблем, който разсмива колегите му е, че новата любима на актьора е с една глава по-висока от него, а като се качи на обувки с токчета, направо се извисява до небесата. Той припка и подскача до нея, но явно това не притеснява нито него, нито изгората му, която го гледа отвисоко, но с любов.

Двамата буквално сияят от обзелите ги чувства, когато са заедно и не обръщат внимание на подмятанията на околните. Сега вече новоизлюпената двойка идва заедно на работа, което показва, че нещата са се задълбочили. Влюбените пристигат с кола до НДК, където е студиото на „Комиците“. Според странични наблюдатели, фигурата на дамата показва, че тя е балерина и едно от новите лица в предаването.

На бесарабския българин отдавна не му върви в любовта. Най-голямата му муза си остана Алекс Сърчаджиева. Но след като се разделиха, тя се метна на врата на Иван Ласкин, а той остана сам. Дълги години Мъйнов не съумя да прежали дъщерята на Пепа Николова и тайно си мечтаеше тя да се върне при него. Връзките му бяха краткотрайни и разочароващи.

В телевизионни интервюта той често се оплакваше, че няма жена за него, или просто не може да я открие.  Но понеже е оптимист, продължава да търси любовта.

Комедийният актьор я намери временно при колежката си Анелия Луцинова, обаче тя най-безцеремонно го заряза с едно „сбогом“, написано на листче.

Сега Мъйнов най-после изглежда щастлив.

Ха дано любовта най-после кацне на рамото му, пожелават искрено негови колеги.

Руслан Мъйнов – Очи Чёрные ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *