Георги Марков: 10 горещи ПРОГНОЗИ какво ще се случи по света и у нас

Гореща прогноза в 10 точки какво предстои да се случи по света и у нас, направи Георги Марков:

1. Изборите няма да решат политическата криза у нас и ще има нови бързи предсрочни избори. Машинното гласуване и ужасната избирателна система ни обричат на избори до дупка. Ето – италианците направиха така, че в неделя 1/3 от депутатите ще се избират мажоритарно. В понеделник адзурите ще се събудят с анти-ЕС и анти-НАТОвска коалиция с абсолютно мнозинство близко до 2/3, начело с Джорджия Мелони.

2. Тази зима ще е по-тежка от Лукановата и Виденовата взети заедно и умножени по три. Спасителите свършиха. Чака ни национална катастрофа. И Орбан да вземем под наем, няма да може да ни оправи!

3. Само с едно изречение, че няма да прати войската ни срещу руснаците, Костадин Костадинов от „Възраждане“, вече е на второ място на изборите. Като историк е научил добре, че цар Борис lll дори е успял да убеди чудовището Хитлер, че няма как народът ни да тръгне срещу руснаците. Прочее, и цар Симеон Втори, близък с краля на Англия, рече: „Винаги с ЕС, никога срещу руснаците“. Знае човекът, че без Гурко, Столетов и Скобелев президент днес щеше да ни е Султан Ердоган.

4. Войната в Украйна е вече официално НАТО-Русия. Прав е Станишев, роден в Херсон, съветски и руски гражданин до 1995 г., историк и шеф на ПЕС, че в тази война няма невинни.

Руснаците направиха агресията, но американците с тройката Сорос-Байдън-Нюланд и Си Ен Ен направиха Майдана през 2014 г.

Пожелавам на агенция ПИК да пусне резюме от закуската на Сорос с лидерите на “Отворено общество“ и посланика на САЩ Джефри Пайет от 31 март 2014 г. Още тогава става безпощадно ясно, че Украйна ще е американска колония. Виктория Нюланд директно казва кой да е пример и избира Яц (Арсений Яценюк), като отхвърля Клич (Владимир Кличко). При това, още тогава Виктория Нюланд казва „Майната му на ЕС!“. Та ние сме сиктирдосани европейци и до днес!

5. Един чичко, бивш посланик на САЩ в Украйна, каза, че руснаците са идиоти. С действията си били довели до разширяване на НАТО с Швеция и Финландия. Храбри са милите финландци, ама не са Китай и Индия, с които Русия направи 2 седмици съвместно военно учение. Да не говорим, че тези дни Иран се присъедини към Шанхайския икономически съюз (ШОС), зад който стоят мощни икономики, военна сила и 4 милиарда население.

6. Към Коледа вече Европа ще е в нокаут. Тя ще бъде буквално изпотрошена от народен гняв, а правителствата изгонени с шутове и камъни. Ще има кръвопролития заради фалити и скотски средновековен живот на свещи, на студ, без пране и къпане. Макрон, Шолц, Рюте и компания предадоха Европа, направиха я американска колония без право на глас.

Русия и САЩ имат негласен консенсус за слаба Европа. Като дойде на 8 ноември на власт Тръмп, ще повтори думите на Нюланд “Майната й на Европа!“. САЩ и Русия ще се разберат и федерализират Украйна. Ердоган ще ни пусне мигрантите, които заедно с третия пол ще ни довършат.

7. САЩ ще спечели войната, но по Си Ен Ен, а руснаците – на украинския терен. Войната от идния понеделник за тях става Отечествена, а те такава не са губили. Войната, от щадителна, може да стане разрушителна – от 3-та на 9-та степен по Рихтер, а Киев може да бъде изпепелен за ден.

8. Тръмп, Меркел и Саркози нямаше да допуснат тази война. Днес Европа няма лидер, който да има авторитет за посредник на мирни преговори. ЕС загуби войната преди да е започнала, самоубивайки се със санкциите, ударили не руснаците, а европейците.

9. Русия и Украйна не са членове на НАТО и член 5 от натовския договор изключва намеса на България. Онзи Магарев (Тодор Тагарев – б.ред.) и други провинциални соросоиди да взимат пушките и да отиват доброволци на фронта. Конституцията ни им го позволява.

10. България се разпада пред очите ни! Президентска република заменя парламентарната без промяна на Конституцията. Конституционния съд е в непълен състав, ВСС също.

Тотално сме загубили суверенитет, командва ни американското посолство. Байдън ни определи премиерът, ама като видя провала на Кирчо, не дава нови указания.

Президентът сиктирдоса всички партии. Телевизиите ни държат в информационен мрак. Македонски и албански чиновници си правят ташак с нас, по площади в балкански столици ни наричат въшки, татари и фашисти.

Ако другарят Тодор Живков беше жив, щеше да каже прословутото си “Ха-ха-ха! Приземяване, приземяване, приземяване. Егати държавата, егати демокрацията, егати промяната!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ПРАВ Е МАРКОВ НИКОГА СРЕЩУ БРАТСКА РУСИЯ С УВАЖЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЙТО ОБИЧА БРАТСКА РУСИЯ

  2. Борис Трети не е убедил Хитлер, че българският народ няма да тръгне срещу руснаците, а напротив, на всяка среща – т.е. всеки път когато Хитлер го е викал „на килимчето“ в Берлин за да го пита кога ще изпрати войски на източния фронт, цар Борис Трети е обещавал,че ще изпрати, но нищо не е предприемал.След последната, трета ако не с елъжа среща, Хитлер разбира, че го „лянкат“ и няколко дена след като се връща от Берлин царят получава сърдечен пристъп и умира. По спомени на личния му секретар когато са били в Германия българската делегация е поканена на разходка със самолет. Известно е било, че Борис Трети има проблеми със сърцето. Когато самолетът набира голяма височина и всички слагат кислородните маски, се оказва, че маската на царя не работи. Той запазил хладнокръвие и с нищо не дал да се разбере – станало му е ясно. Няколко дена по-късно почива.
    А кой крал на Англия е убедил Симеон Втори и в какво не знам, като през целия му съзнателен живот на чело на Англия стоеше кралица.
    По време на Втората световна война, Отечествена за Русия там е управлявал малко по-друг режим. А по време на войната с Наполеон, също Отечествена за Русия, руснаци, живеещи в чужбина са се връщали, вземали са участие във войната и след края ѝ отново са отивали да живеят в чужбина, поради несъгласие с императора.
    Сега МНОГО неща са МНОГО по-различни.
    Голяма мътилка се задава, пилетата ще ги броим на есен, само не се знае коя точно есен.

  3. Румен Петков – Rumen Petkov
    ·
    Украйна практически е американска собственост. През април и май Сенатът, Конгресът и президентът на САЩ одобриха закон, с който отпускат “заем – наем” на Украйна от 33 млрд. долара (за сравнение, когато Европа, в т. ч. България, дава милиарди евро “помощи” на Украйна). Успоредно с това, според USA TODAY, въпреки меморандума върху частните трансфери на земя, повече от 2 млн. хектара, в крайна сметка се контролират от чуждестранни, на първо място, американски компании. Отделно NCH CAPITAL – американски инвестиционен фонд – контролира над 330 000 хектара земя в Украйна, чрез различни договори. Няма съмнение, отново според USA TODAY, за огромните интереси и вече практическо присъствие на Cargill, Dupont и Monsanto – вече са навлезли в Украйна и реализират огромни печалби. Кирил Петков, като премиер, направи всичко възможно България да тръгне по същия път. Огромните средства, които държавата взе с право от АЕЦ “Козлодуй” и ТЕЦ “Марица 2”, за да подкрепи бизнеса, всъщност като политика не засегнаха частните компании производители на еленергия. Което гарантира печалба от над 1 млрд. евро на ТЕЦ “Марица 1” и ТЕЦ “Марица 3” – американска собственост. Защо гарантира на тези американци да ни грабят Кирил Петков, всички ние трябва да си дадем сметка. И изводите, които си правим, трябва да проличат на 2 октомври.

  4. ..Обидно е че сега Маришките централи сега се наричат американски. Те са строени от НАС – български бригадири /и аз лично- набор 34/ със съветско оборудване. Американците им сложиха за парлам няколко филтъра и сега произвеждат и продават най-скъпият ток в България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *