Георги Атанасов: ХУНТАТА Не Може да бъде Свалена с Избори! Борисов Разполага със ЗЛОВЕЩИ ПОКРОВИТЕЛИ И МЕХАНИЗМИ ДА МАЧКА НАРОДА!

„Очаквам сега срещу Нинова да се изсипе Гнева Адов. Такъв ад ГЕРБ са подготвили срещу всеки, който е неудобен и опозиционен. А в момента Нинова е единствената реална парламентарна опозиция на ГЕРБ“, заяви журналистът Георги Атанасов в предаването „Делници“ по Евроком.

Тези свои очаквания дългогодишния политически анализатор основава на свои будещи силна тревога наблюдения върху това какво се случва с онези, които извисяват критичен глас срещу Хунтата. Атанасов коментира и стила на управление на ГЕРБ, както и мръсните опити на Шайката за саморазправа с неудобните й политици и журналисти и приоритетно с лидера на опозицията Корнелия Нинова:

„Платените журналистически, социологически и други мисирки на Борисов от сутрин до вечер налагат от телевизионния екран малоумната теза, че „ГЕРБ“ е равно на България и който критикува ГЕРБ или мутрата Борисов, всъщност е анти-българин.

Чрез устата на подвластния на „дупката“ във Варна и близък до Борисов ляв олигарх Георги Гергов и останалите колаборационисти около него, ГЕРБ внушават, че Корнелия Нинова е опасна за България, защото ги критикува. А Нинова изобщо не им цепи басма- стръвно ги критикува всеки ден, точка по точка… и то по теми, под които би се разписал всеки нормален българин – от водата, през храната, през въздуха, през гигантската корупция и кражби… та до всичките им далавери с боклуците, санирането и т.н.. Така политическият анализатор Георги Атанасов коментира действията на Георги Гергов, който публично се обяви против председателя на БСП Корнелия Нинова. Журналистът загатна и за скандалната сделка-подкуп, при която Община Варна откупи от Гергов терен, наречен „дупката“ за колосалната сума от 43 млн. лева“.

Ето какво каза още Георги Атанасов: „Нинова не е опасна за България, тя е опасна за ГЕРБ. При това много опасна. За разлика от Герговци, които по всевъзможни начини са стимулирани и крепени от Шайката на власт да подкопават и рушат БСП. Тези хора се явяват пета колона в тялото на опозицията, а ролята им е да са патерица на Бойко Борисов. Опасна за България е така наречената политическа корпорация ГЕРБ, която докара страната ни до окаяно положение. Икономиката и държавните структури са пред клинична смърт и това ще стане ясно много скоро. От години ГЕРБ единствено краде и запушва дупки с минимални подръчни средства“.

ХУНТА ЗА ЗАТВОРА!!!

Дългогодишният политически анализатор Георги Атанасов вижда ГЕРБ като корпорация, а не като политическа сила:

„ГЕРБ не е никаква политическа партия във философския и идейния смисъл на тази дума, защото партия означава идеи, социална общност. А ГЕРБ няма идеи. Тя е една корпорация за осребряване, усвояване и обогатяване чрез властта“. 

Пред водещия Николай Колев, Атанасов коментира още: „Тази партия-държава, а в същността си и мафиотска корпоративна групировка, е яхнала българския народ от близо десетилетие. Чрез силови средства и с помощта на мощни външни лобита, установи монопол над властта, който в условията на псевдо-фасадната ни колониална „демокрация“, създаде предпоставки за безкраен грабеж, тежки спекулации и 100 %-ово осребряване на властта. Един олигархичен модел на симбиоза между власт и едър бизнес, олигархия, в която всеки апортира това, което има. Политическата власт на ГЕРБ най-откровено осребрява своите административни възможности, като предоставя всякакви привилегии на близките си бизнес-кръгове, а тези бизнес-структури се отплащат на Шайката с материални блага под формата на недвижими имоти и пари в кеш. Сигурен съм, че има офшорни схеми за плащане на огромни суми в чужбина. От „калинките“ преди 10 години, през „Ало, Ваньо“, „Ало, Банов“, през грабежите, покрай ремонтите на НДК, през софийските ремонти на ремонтите, магистралите, залите, суджуците, магистралиГейт, КумГейт, оградата по границата, Гинка от ЧЕЗ и т.н., за да стигнем до този Бай Ганьовски сериал с вулгарните записи и фотосите на спящия Борисов с пачките и златните кюлчета, който гледаме в момента“. 

Според Георги Атанасов във всяка нормална европейска страна, включително при съседните на България балкански държави, ако се случваха подобни неща, хората отдавна щяха да са на улицата. (интервюто е взето три дни преди началото на масираните анти-правителствени протести- б.а.) „Но нашата прекрасна родина е обитавана от един много особен народ, който през последните 30 години допълнително бе дооскотен до едно зомбирано телевизионно стадо, което се ръководи от сутрешните блокове на големите богато наплатени от властта телевизии. Нашият народ даде толкова много доказателства, че е всеяден и всепреглъщащ, че всичко понася, че особено много държи да бъде грабен, стриган и глозган до кокал и до кръв. Какво още трябва да им се случи на българите, че да реагират“? Според Атанасов, няма друга политическа организация, освен ГЕРБ, на която през последните 30 години да са прощавани толкова много и тежки престъпления и грехове.

Георги Атанасов даде и своето обяснение за поведението на управляващите. „Спокойствието, арогантността и дебелоочието на тези хора, което безпардонно демонстрират на народа в продължение на 11 години, ми дава основание да смятам, че на тях през цялото това време изборните победи са им били гарантирани- дали от чужди посолства и служби или защото използват за „победите си“ най-безугледно държавния ресурс… Фалшифицирани или само манипулирани са били изборите през последното десетилетие – само в това е въпросът. По-скоро съчетание от тези две неща. ГЕРБ угояват чиновническата партия, помпат Темида, МВР и всички останали важни репресивни и контролни органи, притискат населението по градове, села и паланки чрез кметовете и… на финала фалшифицират изборите. Като добавим и подкрепата на две-три чужди господарски посолства… Ето затова ГЕРБ са толкова спокойни и нагли – те знаят, че оставането им на власт не зависи от народа, а от външни фактори и от парите, които ще дадат за целта“.

Журналистът изчисли облагодетелстваният от властта на ГЕРБ чиновнически корпус в страната на 447 000 души. „С близките, познатите, любовниците и братовчедите, това прави 1 милион потенциални гласоподаватели за Шайката. Останалото дължат на изборните си фалшификации. Как да свалиш тези криминални типове легитмно чрез избори?!? Затова се чудя до кога нашият народ ще търпи това робство, включващо стригане, колене и измъчване“, попита Атанасов.  

Той оспори и твърденията на Борисов и кохортата му за икономически ръст в страната. „Какъв растеж? 30% е повишението на цените на най-важните стоки и услуги. Хлябът от 1 лв. стана 1.30 лв., най-малкото шоколадче от 60 ст. стана 1.30 лв., пилешкото месо скочи с 3 лв. А за тока, парното и водата да не говорим. Всъщност растеж има – на заплатите на депутатите, на министрите, на любовниците на министрите и на зам.-министрите, на корумпираните и поръчкови съдии и прокурори, както и на онези 447 000 клети посредствени продажници от чиновническата партия на Шайката“. 

Анализаторът коментира и темата за бежанците. Според него управляващите разчистват перимитър за бежански лагери в Странджа. Поръчката е от Брюксел, а ГЕРБ са я приели от алчност и заради тежки зависимости. Дали са им няколко милиарда. И само чакат сгоден случай, да обявят началото на проекта „Десетки бежански лагери в Странджа“. И изобщо не им пука, че стане ли бежански буфер на ЕС, България много бързо ще бъде „ливанизирана“ и ликвидирана“, завърши Атанасов. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. За момента по-подходящ ръководител за БСП е Корнелия
    Нинова.ГЕРБ се боят единствено от нея и затова желанието им Нинова да се махне ги устройства
    Не познавам тази жена ,не членувам и не съм членувал
    в никоя партия.Това е безпристрастен поглед отстрани

  2. Атанасов, Радев е върховен главнокомадваш и по Констинуцята армията е подчинена на наго и само на него, нито на Борисов, нито на Каракачанов. Изпрати една рота во Дондуков 1 и изкарай 2-3 танка пак там пред МС. Цялата САС-арска и ГЕРБ-ерасдтка сега се пишат ербапи, но ще се раздбягат като пилци. Пред Позитано 20 те ще направят митинг да ги върнат обратно в партията. В това е спасетието на България от корумпираната хунта.

  3. КАКВО ВИ СТАВА БЕ ТУЛУПИ.ТОЗИ Г.АТАНАСВ Е ПЪЛЕН КРЕТЕН И ДОБРЕ ПЛАТЕН П. НАБЛЮДАТЕЛ ТИПИЧЕН ЛЯВ ЛАСКАТЕЛ ИДИОТ.КОЕ ОТ ВСИЧКОТО ТОВА КОЕТО ГО ГОВОРИ Е ИСТИНА И МОЖЕ ДА ПРИВЛЕЧЕ ИЗБИРАТЕЛЯ??? НИТО ЕДНА ОТ НЕГОВИТЕ ГЛУПОСТИ.АКО ГЕРБ НЕ Е ПАРТИЯ ТО ТОГАВА БСП ПАРТИЯ ЛИ Е И КОЯ ТОЧНО СОЦИАЛНА ГРУПА ОТ ОБЩЕСТВОТО ПРЕДСТАВЛЯВА.ТОВА ,ЧЕ ТВЪРДИШ ,ЧЕ СИ ЛЯВА ПАРТИЯ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ЗАЩОТО ВСИЧКИ ДЕЙСТВИЯ И ГОВОРЕНЕ СА ВИ ДЕСНИ.ТОВА,ЧЕ ИМАМЕ 3.5 МИЛИОНА ЖИВЕЕЩИ В БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ И НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН МАЛОУМНИК ЯСНО ПОКАЗВА КОЛКО Е ЛЯВА.ДА НИ СЕ ПРЕДСТАВЯ НИНОВА КАТ СПАСИТЕЛ Е ПЪЛНА ИДИОТЩИНА ,ЗАЩОТО НИНОВА Е ЧАСТ ОТ ТОЗИ НЕОЛИБЕРАЛЕН МОДЕЛ И ДОБРЕ Е ОСРЕБРИЛА УЧАСТИЕТО В ПОЛИТИКАТА И РАЗГРАБВАНЕТО.СТРАНАТА Е ПРЕД НОВА РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ.НЕДОВОЛСТВОТО НА НАЦИЯТА Е ОБХВАЩА ПОЧТИ 70% ОТ НАРОДА.НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НЕ МОЖЕ ДА ОГЛАВИ ТОВА НЕДОВОЛСТВО ЗАЩОТО НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА НИТО ЕДНА ОТ СОЦИАЛНИТЕ ГРУПИ.НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИЙНИТЕ ПРОГРАМИ НЕ ПРЕДЛАГА РЕШЕНИЯ А ИСКАТ САМО ВЛАСТ. НАТРУПАНИТЕ ПРОБЛЕМИ ПРЕЗ ТЕЗИ 30 ГОДИНИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ МОЖЕМ ДА РЕШИМ САМО НИЕ ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ МАЛОУМНИ ДЕЙСТВИЯ. СПАСЕНИЕТО Е САМО ЕДНО И ТО Е НАШИТЕ РЪЦЕ И СЕ НАРИЧА“ СМЯНА НА МОДЕЛА“.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *