Ген. Шивиков: На 2 септември ще Отвоюваме Свободата на България! Всички в 8 часа пред Парламента на Велико народно ВЪСТАНИЕ! (С ВИДЕО)

Протестът ще продължи докато не получим оставките на Борисов и Гешев. Но съм сигурен, че ще приключи на 2 септември, когато ще избухне Великото народно Въстание. Призовавам всички честни българи от цялата страна – елате на 2 септ. в 8 часа сутринта пред парламента, за да отвоюваме заедно свободата на Отечеството и да изтръгнем страната от мафиотското управление, заяви ген. Димитър Шивиков.

Генералът, който е бивш командир на Стрямската бригада и на българския контингент в Афганистан, публикува видео обръщение, в което призова народа към въстание.

Събираме сe в 8 часа. Час по-късно започва първото заседание на Народното събрание след лятната ваканция и тогава се очаква ГЕРБ да депозират 120-те подписа, които са необходими за стартирането на процедура за промени в конституцията.

В триъгълника на властта по същото време се очаква голям национален протест под надслов „Велико народно въстание“, организиран от т. нар. Отровно трио – адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

„Вече повече от 50 дни ние сме по площадите, за да търсим отговорност. За да поискаме ясно и категорично оставката на правителството на Бойко Борисов, на главния прокурор Иван Гешев и разпускането на Народното събрание“, заявява още във видеото генералът.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

25 коментара

  1. Браво генерал Шивиков. 2 септември трябва да остане в историята на България и запомнена дата със свалянето на най корумпираното управление на страната ни. Време е да се приключи с тази мафия.

    • Да. Беше последната ви възможност. Или поредната ви несъстояла се….

  2. долу борисов и хунтата му !!!!!!!!!!!!!

    Да живее БЪЛГАРИЯ !!!!!

      • Съдиш по себе си да може би ти се мислиш за такъв (ва) защо си анонимен срамте е какво си написал

  3. Въстание ли? Този генерал нещо се е объркал от битките в Афганистан.Липсват му страженията и битките? Иска му се да трепе невинни хора?За негово сведение , тук не е Афганистан.Ние сме демократична държава и призивите за въстание , са по- скоро призиви за атентат. Не знам кои ще се отзоват на призивите му , но привски случаи няма да са наред.

  4. МАМИЦАТА ИМ ГРОБАРСКА,ЩО НАРОД ЗАТРИХА ,КОЛКО МАЙКИ РАЗПЛАКАХА?МУТРИ ВЪН!!!

    • Първо такива като теб ще избесим по стълбовете …!!!

      • Кой ще бесиш бе? Няма да ти се вярва какво ще ти се изсипе боклук мръсен!

  5. Какво пишеш бе Шивиков,
    на какво ни призоваваш ?
    Събираш пак“доброволци“
    да ти боядисат апартамента ли? Отърва се
    един път,този път няма да
    мине!Генерал….пфу !!!

  6. Тоя генерал е от най- простите на хранилката на БСП. Но, въпреки че е тъп, не му пречи да призовава за кървави бунтове, за да си отмъсти за смачканото его, когато беше хванат в далавери. Да, грешка е, че не го вкараха в затвора, но сега има „мил“ повод и прокуратурата и сдът да си свършат докрай работата.

  7. Само РАЗСТРЕЛ за теб твойта мам,ка Червена …..!!!

    • Пунде, кой ти каза, че си офицер, че и български? Ти си скот! Българският офицер може да си каже мнението, но трол на властта никога не е бил. Кого плашиш, бе?

  8. Шивеков, ти си генерал, на теб е подчинена цяла бригада. Изпрати рота автоматчици и 2-3 БТРа пред НС или Дондуков 1 и това е достатъчно. Какво ще предпримат полицаи и жандарми със своите щитови и полки? Те са смели и брутални срещу протестиращите, но пред К-47 и БТРи ще си напълнят гащите.

  9. Държавен изменник, или по точно изменник на държавата Шивиков. Не искам да ти споменавам званието защото ти не го заслужаваш!

    • Кой си пък ти бе Цанко Цанев (то и името ти просто, че лесно да го помни дебил кат теб) че да обявяваш един от най-заслужилите и доказали се български генерали, какъвто безспорно е ген. Димитър Шивиков, за държавен изменник. Това е бригаден генерал, бе идиотино Цанко. И неслучайно бе командващ на батальона ни в Афганистан. Той е най-добрият риал главнокомандващ на терен. Когато ген. Шивиков говори, мижитурки като теб трябва просто да мълчат, жено проста (Цанко).

  10. Генерал Шивиков, според Вас защо в Града на Апостола управлява кмет, който превърна Карлово в сметището на България и чрез офшорки на съпругата си е завладял озеленяване,чистота ,обществени поръчки. Кабаиванов има чекмедже, по-пълно от това на Борисов.

    • Защото карловци гласуваха за Кабаиванов, а не за генерал Шивиков!

  11. Скандално.нет, този „български офицер“ има ли право да заплашва коментиращите с убийства? 6

  12. Забавно е да гледаш как герберските тролове орат и се прищят яко. Очевидно е, че тия майкопродавци не могат да търпят истината, поднесена им от един достоен български генерал. Браво, генерал Шивиков. Дерзайте, на 2 аз и много други достойни българи ще сме на площада на революцията рамо до рамо с вас. Долу мафията ГЕРБ и мръсните им омазани в л*йна платени тролски лакеи. Оставка, съд и затвор. Да живее България!

  13. Къде е тая „огромна част от българския народ“ по площадите и катуните бре, шапкар малоумен? В ной-силните си дни криминалния червено-кафяв мегеж събираше по 5-6000 души общо в страната! Сега по катуните в София се търгалят не повече от петдесетина надрусани и пияни лешпери и криминални типове, а във вечерните шествия – по-200-300 човека!

    Къде ви са доказателствата за корупция срещу Борисов и ГЕРБ? Дрънкате само глупости и клевети – гръцки остров, къща в Барселона, нагласени снимки на някакво шкафче! Нищо от това не може да бъде свързано с Бърисов!

    Мръсни комунистически гадове и руски агенти готвя метеж, чрез който руският шпионин Радев и готвената от него проруска военна хунта да се докопа до цялата власт при разпуснат парламент! Ама няма да стане, никой вече не ви се хваща на номерата, останаха само 200-300 червени боклуци на площадите!

    Към 1999 г. България плаща на Русия около 14 % от своя БВП за енергоресурси, към 2001 г. – около 11 %, а през 2018 г. – едва 3 %, с тенденция след година-две процентът да е 1. За 20 години енергийната зависимост на България от Русия е намалена 4 пъти. Основно благодарение на ГЕРБ и Борисов. Ей затова е цялата работа, затова в Кремъл са бесни на Борисов и отново, както и през 2013 г., са впрегнали всичките си ресурси за свалянето му!

    • Хюм, това от Марс ли го пишеш или си във „Вояджър“? Да не видиш или преброиш е простено, недъзи дошли от Бога, но опитът за анализ и обобщение съвсем клони към пълно объркване. Вярно е, че пропагандата е предназначена за слабите умове, но така да се нагълташ като юрдечка около казанджийница, си е невероятно.

    • Хапчетата, Спасе, хапчетата. И пълно спокойствие – това ти е лечението.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *