Бесни и Яростни ще Съборим Хунтата на 2 септември! Планът е Великото народно Въстание да Арестува Борисов и Гешев!

Българските граждани трябва да натиснат със сила. С мирни протести не става когато насреща ти стоят хора с престъпно мислене и биографии. Народът ни трябва да побеснее! България трябва да е на всички българи, а не само на престъпниците. Има разлика между мутри и държавни мутри. Последните са много по-силни и опасни, защото бухалките им са прокуратурата, МВР, ДАНС, НАП. С този проект на конституция мутрата Борисов и мафиотската му шайка ГЕРБ фактически слагат един голям кръст на всичко в тази държава. Отпред са Пеевски и Борисов, зад тях орди от хиени.

Гешев имаше възможността да се измъкне чист от тая клоака, можеше да покаже, че се води само от върховенството на закона. Достатъчно беше само да арестува Пеевски и Борисов… и целият български народ щеше да го понесе на ръце. Вместо това обаче той избра да служи на мафията и да върши престъпления от нейно име.

Това казва в интервю днес бившият служител на ДАНС и ГДБОП и активен участник в протестите на Орлов мост Росен Миленов. Ето зялото интервю:

Росен Миленов от Орлов мост

– Имат ли хоризонт протестите в София?

– Първата стъпка е 2 септември. За тази дата е насрочено Българското народно въстание, както е обявено. На 2 септември българските граждани трябва да покажат, че могат да натиснат и със сила. Видя се, че с мирни протести няма да стане. А протест означава да окажеш натиск, натискане със сила. Особено когато насреща ти стоят хора с престъпно мислене, обременени от множество криминални престъпления. С такива диалог не се води, няма смисъл. Ти им говориш истината, а те се правят, че не те разбират. Затова свикахме Великото народно въстание на 2 септември. Призоваваме всички български граждани, които имат достойнство и чест на 2 септември в средя от 8 часа сутринта да се съберат пред новата сграда на парламента в София, за да осуетим влизането на депутатите и да ги възпрепятстваме в изпълнението на правомощията им. А щом те повече не могат да изпълняват правомощията си, ще има основание за подаване на оставка. Така е по конституция. Затова на 2 сутринта хората трябва да са бесни. Всеки, който осъзнава как е ограбен, как е ощетен през държавата, която е пробита, окрадена и превърната в мутренска бухалка срещу своя народ – всички вас очаквам пред народното събрание в 8 сутринта. Защото съдържанието на държавата е нейният народ.

Всеки трябва да е бесен! Бесен, трябва да покаже ярост. Всеки, който е осъзнал, че са му нарушени правата, свободите и е прецакан от герберските престъпници, трябва да излезе и да мачка. Това е думата – „мачка“. България трябва да е на всички българи, а не само на престъпниците. Защото в момента ни управляват държавни мутри. Има разлика между мутра и държавна мутра. Държавните мутри са мекотели – при тях няма чест и достойнство. А класическите мутри, онези, силоваците от улицата – повечето от тях вече не са между живите. Те бяха престъпници, но бяха и мъжкари, защото излизаха и се биеха смело. А държавните мутри като Борисов и Гешев са без никакви качества. Те са страхливи, нямат достойнство. Те са силни само когато зад гърба им стоят бухалките на прокуратурата, МВР, ДАНС, НАП, всичките контролни органи. Затова тези безподобни уроди управляваха цели 11 години държавата – защото с тези институции те притискаха и страхуваха гражданите да не излязат срещу им в пряк двубой. Но положението стана толкова нетърпимо, че хората излязоха на улицата въпреки страха си. Вероятно защото част от тях вече нямаха какво да губят.

– Борисов наистина го е страх от диалог с народа, защото вчера не се появи да резне лентата на третия лъч на метрото?

– Страх го е. Ако се появи Борисов на публично място, се появява основният генератор на проблемите в България. И хората ще го пометат. Само престъпниците се страхуват. По принцип Борисов никога не е пропускал да пререже лентичката на някой инфраструктурен проект. Вчера го нямаше на метрото – едно от достиженията, което не е негово, но той обича да си приписва.

– Казват, че палатковият лагер от Орлов мост трябва да се премести в Триъгълника на властта, защото така натискът върху управляващите ще е по-голям. Вие как смятате?

– Най-важно сега е да бъдат блокирани институциите. Орлов мост е емблематично място. Но наистина за да има ефект, трябва да се блокират институциите. Проблемът е в институциите, не в това инфраструктурно съоръжение. Проблемът е в Министерския съвет, в парламента, в Съдебната палата. Като се блокират институциите, служителите им не могат да влязат вътре и няма как да си изпълняват правомощията. И това е записано като основание във всички устройствени закони и устройствени правилници за подаване на оставка. Идеята на подготвяното за втори септември въстание е именно да се блокира в осем часа НС, да не се позволи на народните представители да влязат вътре и да гласуват конституцията на Борисов.

– Как ще коментирате този проект на конституция на ГЕРБ?

– С този проект на конституция мутрата Борисов и мафиотската му шайка ГЕРБ фактически слагат един голям кръст на всичко в тази държава. Това е пълна глупост. Ако някой се връзва на това, че този мафиот действително иска да променя конституцията, значи е много заблуден. Не може човекът, който е царят на политико-олигархичният модел, който е кулминацията му, да иска да сменя този модел. Това е моделът, който за 11 години разруши цялата държава като институция и констрикция. В смисъл, че по най-нагъл начин окраде всички публични средства и подчини трите власти, като в добавка с този свой мутренски модел на управление разврати народа. С по едно документче за обществена поръчка с комисионна за всеки един кмет… Затова ГЕРБ ни говорят за „видими резултати“. Те са заради парите на ЕС, но зад тях ГЕРБ прибират едни многомилиардни невидими комисионни. Говорим за бутикова корупция при ГЕРБ. Те дойдоха на власт след като бяхме приети в Европейския съюз и управлението им съвпадна с наливането на много европейски пари за инфраструктурни проекти, което даде възможност за отклоняване на средства и от държавния бюджет. Около 50% от дадените на България европейски пари, ГЕРБ са ги откраднали. Тия пари влязоха в джобовете на премиера, министри, кметове, директори на институции и шефовете на строителни фирми. Затова тези хора нямат моралното право да правят нова конституция.

Как да я правят? Нали чрез този мутренски модел и благодарение на него Борисов е премиер. А това е моделът на клинтелизма, на сумрака, на чичковците с мръсните пари и ченгесарските номера, библиотекарски и други такива политики, както и ченгета, които всеки ден сноват при премиер, министър и определят кой става и кой не става. Те са най-опасни – ченгесарите. Отпред са Пеевски, Борисов и други видни фигури, които са само лицата. А отзад има орди от хиени. Това са т.н. дедесари, старите умряха, но има нови. Това са бивши ръководители на ДАНС, БОП, полиция… Те имат доста информация и са в основата на кадруването, на всички интриги, на разпределянето на поръчките, на ходотайстването за разни калинки да заемат висши държавни длъжности…

– Г-н Миленов, имаме ли гаранция, че като дойде друго правителство, то ще смени този порочен модел и всички днешни деградивни процеси в държавата ще бъдат прекъснати?

– Гаранция ще има , само ако се позволи на гражданите да участват в управлението със средствата, които са предвидени в конституцията. Да можеш, например, да махаш всеки пряко избран, да можеш да правиш референдуми за всеки лобистки закон. А те 99% от законите на ГЕРБ си бяха чист лобизъм. Всяко назначение беше лобизъм. Пеевски назначи главния прокурор Гешев, назначи и предишният – Цацаров. Най-мракобесната фигура на прехода назначава върховния блюстител на закона в България. Е, това е парадокс, ние за какво говорим…. Затова хората трябва да са бесни. За 11 години управление на ГЕРБ имаме откраднати 80 милиарда…И затова аз в момента съм бесен. Искам да потроша това Народно събрание, или прокуратурата. Ама и да има някой вътре…

– Не те ли е страх, че ще те арестуват?

– Ами да ме арестуват! Аз съм си плащал всички данъци и всички закони съм спазвал…И не може на някой, на който си е фалшифицирал изборите и така е взел властта, да мачка всичко наред – да мачка човешки съдби, да мачка закона, да мачка конституцията. И накрая да се подиграва, че искал да сменя модела.

– Вашето мнение за това, че под предлог че е заплашван, главният прокурор вече живее и се охранява в резиденция „Бояна“?

– Всеки си намира оправдание. Човек ако е чист пред съвестта си, се разхожда свободно по улиците, дори да е президент, премиер, главен прокурор и т.н. В Западна Европа премиери и министри се разхождат с велосипеди. И то там, където геополитическата позиция ги поставя в изключително рисково положение, тъй като тези държави имат влияние и в други региони по света. А Гешев от кой го е страх – от тези марионетки на държавата ли – олигарси, политици, министри? Без държавата те са никои.

– Цирк ли беше съвещанието, което направи Гешев в Бояна?

– Гешев направи това съвещание за да защити поста си. И се скри зад останалите прокурори уж за да опазел независимостта на прокуратурата. Гешев имаше възможността да се измъкне чист от тая клоака, можеше да покаже, че се води само от върховенството на закона. Достатъчно беше само да арестува Пеевски и Борисов… и целият български народ щеше да го понесе на ръце. Вместо това обаче той избра да служи на мафията и да върши престъпления от нейно име.

– Има един ММА боец Стъки, който задава няколко въпроса към Отровното трио за това, кой спонсорира протестите? Кой плаща на протестиращите?

– Нека заповяда и ме пита лично мен. Всички ми знаят телефона. Никой не ми е платил, нито пък съм видял по барикадите да се разнасят пари, да се плаща на калпак и пр. Петдесети ден съм на протести, бил съм непрекъснато на Орлов мост, през деня и нощта, никой не ми е платил. Крада от собственото си лично време, от моя бизнес, от времето за семейството и децата ми. Така че нека господина дойде и да ми каже в очите, че съм платен. Да заповяда на Орлов мост.

Затова съм бесен. Бесен съм на всичко, което се случва. И съм категоричен, че протестът ще има резултат, когато натиснем здраво и със сила. Хората трябва да осъзнаят, как и какво са ограбили от тях. Трябва да разберат кой действително ги прецака! Кой им взе всичко. Това не може да продължава. Трябва да сме бесни! На 2 септември от 8 сутринта пред народното събрание хвърляме всички карти на масата. Тогава ще стане ясно – Въстание и Свобода би ще имаме или още 11 години Робство! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. На кого у трябват доказателства кои са протестиращите и кои антипротестиращите, щом на едните водачите са от интелигенцията, а на другите от ММА? Кои са мафията?

  2. Велико Народно Събрание и новата конституция е сламка за коато довищият се Бойко се хваща. Той, с помоща на неговите лакеи, (сам едва ли спримитивния си ум) напипал болното място на избиратевите: Коя институция има най-нисък рейтинг – порламента, кои са най-мразените хора в държават – депутатите, затова броят им трябва да се намали на 120. Макар, че съкращаването на дапутатите няма да се отрази върху моята пенсия и приходите на държавата. Ком ки стигне до приеманато на нова конституцияя,та трабва опозиция трява да положи всички усилия България да бъде обявена като Президентдска републиа. А ние избиратолита ще изберем Падев за призидент, а Бойко и Гешев ще протим том, кэдето им е мястото

  3. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ДА ПОМЕТЕМ МУТРИТЕ НАТО И ЕС ЗАТУЙ ЧЕ ПОКРОВИТЕЛСТВАТЕ И ДЪРЖИТЕ НА ВЛАСТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ БОРИСОВ И ГЕШЕВ СЪС ХУНТАТА ИМ ГЕРБ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  4. НАТО И ЕС КРЕПЯТ БЪЛГАРОУБИЕЦА БОРИСОВ И МАФИОТСКАТА МУ ХУНТА ГЕРБ И ЗАЕДНО РУШЪТ И УБИВАТ БЪЛГАРИЯ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  5. В 8 ЧАСА СУТРИНТА ЩЕ Е МНООООГО КЪСНО.
    НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОКОПИРА ОЩЕ ОТ ВЕЧЕРТА!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *