ГЕН. РАДЕВ СВИРЕПО: България ще стане Справедлива и Демократична, КОГАТО ОСЪДИМ ГЛОБАЛНИТЕ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ! Виж Тук:

Само за 27 години българските слуги на неолибералното западно статукво превърнаха красива, спокойна и просперираща България – (на 28-мо място в света по индекс на човешко развитие според ООН) в държава, собственост на мафиотски кланове, белязана от грабежи, проституция, наркомании и пълна деградация на морала и законността. Наглите кражби на народното богатство след 10-ти ноември и още по-наглите лъжи, че всичко в страната се развива добре, защото сме в ЕС и той ни давал някакви пари за магистрали – тези престъпления ни бяха представени като примери за „находчивост“ и „предприемчивост“.

Новите богаташи, които с тези си действия до 1989 г. щяха да бъдат обикновени крадци, обитатели на централния софийски затвор, смятаха, че да крадеш е истинската работа на „бизнесмена“, а да крадеш много, вече е работа на „олигарха“. И така, за нула време законността, морала и почтеността се превърнаха в мръсни думи, които новият „хайлайф“ употребяваше само в предизборна обстановка. А в по-тесен кръг те се надсмиваха на българската наивност и обсъждаха колко още кожи да съдерат от гърба на отчаяния и обезверен български народ.

Завърнаха се с цялата си зловеща грозота и помийна мръсотия времената на Бай Ганьо и министър Големанов, когато мошеници-политици и крадци-„бизнесмени“ се обединиха и заедно се нахвърлиха върху оголялата и изпосталяла снага на Майка България.

Това, разбира се, не можеше да продължава дълго, защото както каза големият български поет Гео Милев, от „черната утроба“ на „демократичната нощ“ избухна неудържимият народен ГНЯВ. (Нощта ражда от мъртва утроба вековната злоба на роба!) Този свещен гняв се изля по улиците на големите български градове през 2013 г., вихреше се в социалните мрежи, на работните места, доколкото са останали такива. И за ужас на  новите Бай Ганьовци гнева обхвана цяла България.

Има и още нещо. Същият гняв, който заливаше България, заля и другите европейски държави. Франция, Италия, Испания, Португалия, Австрия, Германия, Чехия, Словакия… Навсякъде, където неолибералния и по своето същество хитлеристки ботуш се опитваше да стъпче народите и да ги заключи в своя гигантски капан. Този същият гняв заля и удави неолибералното статукво в най-голямата капиталистическа страна на земята, цитаделата на „свободния свят“, който за едни 20-тина минути неолибералните сектанти Буш, Клинтън и Обама превърнаха в роб на олигархията –  Съединените американски щати!

На фона на тази вълна се появи и първата огромна пробойна в потъващия кораб на неолибералния глобализъм, който искаше да зароби човечеството:

Появи се Владимир Путин и възраждаща се Русия. Именно появата на далновидния, умен, решителен и човечен руски лидер ознаменува края на стария глобалистки световен ред. И започна да налага нов световен ред, в който народите си сътрудничат на основата на взаимното разбиране и отчитане както на своите интереси, така и на интересите на своите партньори.

Втората пробойна в готвеното ни глобално робство бе появата на „Брекзит“.

За наша радост и гордост, първият народ, който започна да отхвърля неолибералното капиталистическо робство след Брекзит, бе БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

Избирането на генерал Румен Радев за президент на България бе следващият пробив в самото дъно на разкапващия се Евросъюз. Поради простата причина, че една малка, разрушена и колонизирана страна, която евроатлантиците смятаха за безгласна буква, изведнъж и съвсем неочаквано за глобалната олигархия, избухна в самото лице на самодоволните брюкселски дерибеи и техните български слуги.

Защото ген. Радев нееднократно заяви, че макар да сме членове на ЕС И НАТО, той като президент, ще защитава българските интереси, а не интересите на Запада. Това беше нечувано предизвикателство, което потресе оялия се от грабеж западен елит! И медиите им отговориха, като запяха старата и добре позната песен на обругаването: „Радев е проруски президент“. „Генералът е лично назначение на Путин!“. „Той ще отклони България от европейския й път“…

Само че никой не каза, че именно този „път“ доведе България до пълна безпътица. До разруха, демографски срив, унищожаване на икономиката и изгонване в чужбина на 2,5 милиона добре обучени, квалифицирани и работливи българи. Защото мотивът на 90 % от тези 2.5 млн. българи да напуснат родината си не е миграция, а евакуация!!! Нека това се запомни!

И сега задачата на ген. Радев е да разбие колониално-мафиотската структура на страната ни, зададена от Запада и да я превърне в нормална държава. Именно затова гербаджийските депутати и псевдо-патриота Валери Симеонов и РБ, които са на хранилката на всевъзможни западни фондации, се опитаха да принизят и дискредитират президента още при встъпването му в длъжност.

Но за техен ужас се натъкнаха на твърд и категоричен отпор: Остава ви още седмица за маймунджулъци и тарикатлъци на гърба на държавата. Такъв бе по смисъл отговорът на президента Радев.

И от тази негова реплика обикновените българи разбраха, че ген. Радев няма да се церемони с ГРАБИТЕЛИТЕ НА СЪВРЕМЕННА БЪЛГАРИЯ!

А България разбра, че за разбойниците ще има възмездие. И че то е съвсем близо. Треперете слуги на неолибералния Запад, защото идва време разделно – когато всеки ще отговаря според делата си. Пред съда на НАРОДА. Skandalno.net

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

17 коментара

    • Защото не различаваш истинските българи. Толкова са ти промили мозъка вече.

  1. ВЪПРОС:Защо след 1944г е имало Народен съд? ОТГОВОР:Ми защото ония изедници тогава са били същите като тия сегашните! РЕШЕНИЕТО НА ВЪПРОСА:Всички до 9то коляно участвали в управлението на страната след 1989г да висът по стълбовете на Цариградско шосе! Дано да стигнат за всички!!!!

  2. Русев, грешиш. Сегашните изедници са много по-големи от предишните. Но, за да се изпълни РЕШЕНИЕТО НА ВЪПРОСА, трябва да се смени системата. Това за страна като България е почти невъзможно. Дори и Русия, където предполагам има милионери и милиардери и е тръгнала по пътя на капитализма, няма да подкрепи подобно действие. Така че, Г-н Радев колкото и добри неща да направи за България, системата едва ли ще се промени. Миналото си остава минало.

  3. Браво, браво – Иво дано отново бъдеш добър показател за всички Българи обичащи МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!!

  4. ГЕН.РАДЕВ Е ПРЕДЛОЖЕН ОТ СЪЮЗА НА ЛЕТЦИТЕ! НИТО ОТ НИНОВА, НИТО ОТ РУСИЯ НИТО ОТ САЩ! СЛУШАЙТЕ ИНТЕРВЮТО ОТ ВЧЕРА ПРИ АДЕЛИНА РАДЕВА НА АНГЕЛ БОРИСОВ.

  5. Новият президент определи в речта си членството на страната в ЕС и НАТО като „постигната важна стратегическа цел“ и „стратегически избор, който не трябва да бъде поставян под въпрос.“ Това точно характеризира както самия него, така и цялостната политика на БСП!

    Да се надяваме на Радев по отношение на робската зависимост на България от американския капитал, означава да допуснем още веднъж да ни водят за носа, както това ставаше през последните 27 години!

  6. Ама какви са тия глупости ? Добрия Путин и т.н. ??? Малоумно и глупашко ! Москва диктува на БСП и националистите – САЩ на десните в България ! Никой , освен самите нас няма да ни помогне ! Всеки си гледа интереса !!! Лошото е , че нашите политици не гледат нашият интерес , а собственият си такъв !!! Тъжно и жалко !!!

    • А на теб това, дето си го написал, Българ, бръмбарите ли ти го продиктуваха?!

  7. Днеска оправдаха един крадец и мошеник,как да стани номера…

  8. Всичко това е вярно и речите са в правилната посока. Но какви са правомощията на президента в една парламентарна република?
    След десетилетия геноцид в момента етническия Българин е тъпкан, мачкан, мамен и малтретиран по-зле и от добитък. С толкова партии няма да има реално решение. Всяка партия дърпа за себе си и настройва последователите си срещу другите и смуче субсидии от народния залък.
    Българите са доказали, че държавата може да просперира и без парламент и партии в управлението.
    Милиарди левове годишно съдрани от народния гръб вместо да отидат в партиите ще влязат в бюджета в полза на медицина, образование или наука.
    Президента няма кой знае каква власт, но разяснения и референдуми могат да върнат управлението на България в ръцете на Българите.
    Левски уточни, че дела са нужни на ползу роду за чиста и свята България…
    И в края на краищата един президент без народа е е нищо и никой. Той трябва да ни поведе в правилната посока и ние да го следваме и подкрепяме. И ако кривне пак ние трябва да му покажем, че се е отклонил и да му посочим пътя в полза на Родината…

  9. За да се променят нещата в България трябва да се промени системата. Там където алчността е движеща сила на икономиката и на прогреса, там бъдеще няма. В тази система, дори и мощните страни, които грабеха от цял свят са пред провал. От както свят светува до ден днешен, милиарди хора тънат в глад и мизерия, за да може една малка част от крадци и мошеници да живее в разкош. Исус Христос казваше, ако имаш две ризи дай едната на ближния. Но, вече 2000 години, човека си остава животно. Комунизма също се опита да промени човека, но самите комунисти бяха победени от алчността. Комунизма се провали, може би защото дойде в по-слаборазвитите страни. Ако беше настъпил в по-напредналите страни, може би щеше да покори останалата част на света, и чрез диктатурата и насилието да изкорени алчността у човека и да го издигне духовно на нивото на първобитния човек.

  10. Всички дават рецепти как да борим крадците но едва сега дойде човек който се нагърби да го стори.И дори във велика Америка такъв човек става мишена на хрантутници проститутки и платени природозащитници и има риск да бъде импичнат.

  11. само президентска република ще оправи родината и народа плътно с генерал радев с братска русия по пътя към евразия народните пари които плаштаме на хрантутниците крадци в парламента да отидат за здравеопазване без русия сме обречени на унистожение

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *