Ненчев опита да пробута Любовницата си- Проститутка за Директорка на Детска градина! Виж Тук:

Не му върви на бившия ни военен министър и туй то!

Не стига, че го спипаха да краде и се доказа, че е прекарал държавата със милиони левове, ами и любовницата му се оказа „лека дама за обща употреба“.

Николай Ненчев си я взе в министерството, хем да го радва в работно и извънработно време, хем да не я издържа от джоба си, а да е на държавна хранилка. Миналия февруари обаче ДАНС цели три пъти отказа да издаде на Росица Русева допуск до класифицирана информация. Ненчев се поинтересува защо службата категорично игнорира любовницата му… при което ченгетата се наложи да го светнат за миналото на дамата. Или по-точно да му кажат половината истина. И министърът се шашна! Русева имала арести и няколко криминални регистрации в полицията. Съселянката му от Кукурево съвсем не била китка за мирисане. Затова се наложило да я уволни.

Но влюбеният мъж с присадена коса не могъл току така да се раздели с тръпката на живота си. Той решил тихомълком да я направи шефка на детска градина и пак да я нареди на държавната хранилка. Нищо, че любимата му има опит само с поотраснали деца над 18 години… и то само с момчета!

И тъкмо да седне на директорския стол… и миналото й тотално лъсна! Оказа се, че тя била доста търсена проститутка в Пловдив и че е арестувана от МВР, защото била хваната на калъп с клиент, когото пък полицията отдавна издирвала.

Според източник от МО дащната дама сама се отказала от новата длъжност, за да не стане за смях в цялата държава. Така България без малко да се прочуе като единствената страна в света, която е назначила проститутка, с множество регистрации като такава, в държавна детска градина да възпитава хлапетата. И да учи момиченцата на новите евроатлантически ценности.

Ненчев с фаталната си любовница Росица Русева!

Всъщност Ненчев не бил изобщо наясно с миналото на незаконната си креватна партньорка. В повереното му министерство той я назначил за шефка на отдел „Снабдяване и търговия”, като целта му била да прокарва далаверите си и да източва крупни суми чрез нея, защото това е най-апетитния отдел и там непрекъснато се обявяват обществени поръчки за милиони левове. Но като научил, че има досие в полицията, бързо се отказал от схемата и сложил на мястото й друг човек. Дали са продължили да крадат заедно с другия, прокуратурата, която в момента го разследва, все още не издава.

Но най-парадоксалното в цялата любовно-крадлива сага е, че Ненчев и Русева управляваха заедно фондацията „Селска чест” (без майтап, това е името на фондацията-б.а.). Точно чрез „Селска чест“ преди време Ненчев сложи лапа върху апетитни имоти на БЗНС, а след това и върху самата партия, като безцеремонно изхвърли нейния лидер и доайен – стария земеделец Георги Пинчев. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *