Валери Симеонов: Радев е Обикновен Шофьор на Самолет, а Аз съм в Елита на Нацията! Коментарът на Skandalno.net Виж Тук:

Валери Симеонов успя да изгуби десетки хиляди гласове от колебаещи се патриоти, а може би и депутатското си място… И го направи за един миг, само с едно отваряне на устата.

Самозабравилият се съпредседател на Патриотичния фронт се нахвърли върху новия президент Ген. Радев, наричайки го „някакъв си шофьор на самолет“, а себе си причисли към елита на нацията!

„Нали знаете кое е първото нещо, което научава един пилот, когато се качи в самолет? – запита важно и покровителствено „врелият и кипял“ в авиацията бургаски притежател на маргинална телевизийка, която пуска предимно хора и ръченици. След което „най-компетентно“ отговори: „Летецът първо научава къде е копчето за катапулта, за да се спаси, ако стане напечено“.

„Какво е работил Радев? А?“, размаха пръст „патриотът“ Симеонов и нарече българския президент „човек без биография“.

„Изкарал една военна служба, после се качил на самолет… Голяма работа!  Освен да кара самолет с държавно гориво,  нещо друго правил ли е? Не е!

И изведнъж точно той, някакъв си „льотчик“, дошъл от нищото, застава на трибуната и ни заявява, че имаме само седмица докато ни разпусне! Какъв е той?! Кой е той, че ще ни говори така? Откъде това самочувствие?

В това Народно събрание няма случайни хора. Там е събран елитът на нацията. Цветът! Е, има и някои тъпанари сред колегите, обаче като цяло ние сме елитът!

Ние сме хората, подложени на огромно напрежение. Даже някои прекараха инфаркт от стреса, на който сме подложени. Това знае ли го Радев? Не!

Радев стана президент, защото яхна вълната, когато  хората гласуваха срещу ГЕРБ и така спечели. А не заради туй, че можел да кара самолет.

Влезе в парламента, не се здрависа с никой от нас, дойде с една дълга жена, която изобщо не е мой тип… и започна да чете реч. Като ни обиди дълбоко, нас, депутатите, заявявайки, че ни остават седем дни! Кой е той, а?

Така завърши патетичното слово на патриота, който много се обидил, когато едва от думите на Радев разбрал, че след седмица вече няма да е депутат. Да се разплачеш направо…

За сведение на господин Валери Симеонов – „шофьорът на самолет“ е новият президент на България.

Пак за сведение на бургаския псевдопартиот, ако е пропуснал да забележи, новият ни президент не отиде в парламента да се ръкува с „елита на нацията“, а да се закълне. И би било идиотско да тръгне от банка на банка да се запознава с „претоварените от работа“ депутати, които имат цели три ваканции – може би защото работят по три дни в седмицата. А инфарктите сигурно ги получават от пиене и плюскане. И напрежение при мисълта дали не са пропуснали да откраднат още нещо.

Колкото до ръста на първата дама, едва ли влиза в работата на странджанската мижитурка Симеонов колко е висока тя. А това пък че Симеонов не харесвал снажни жени, а дребосъци- за да компенсира комплексите от ниския си ръст, най-малко интересува аудиторията.

Определението „шофьор на самолет“ за човек, който владее висш военен пилотаж, пък изобщо няма да го коментираме. То просто показва колко низш е пилотажът на Симеонов.

Е, да, Радев не е известен. Нито е крал, нито е убивал. Няма хотели и къщи за гости по морето, няма мотел в Малко Търново, няма телевизийка, която от сутрин до вечер промива мозъците на бабите и дядовците. Няма скандална политическа кариера, белязана от нескончаеми лупинги от една партия в друга. Радев не е наричал Сидеров в рамките на 1 календарна година „феномен, който имам честта да е мой приятел“, след което- „враг на народа“ и пак „мой най-добър приятел и съмишленик“. У нас елитът на нацията са крадците, убийците, плеймйетките, скъпите проститутки, далавераджиите и политиците, които имат топли връзки с изброения току-що „елит“. А Радев го няма там.

С изказването си Валери Симеонов за пореден път показа колко дребно не само по ръст човече е, и как панически се страхува да не изпусне депутатското си място. Пролича и че отсега се е уговорил с ГЕРБ да ги подкрепя на изборите като вярно куче, лаейки срещу президента.

Съвсем доброжелателно ние от Skandalno.net препоръчваме на Симеонов бързо да намери копчето за катапулта, защото в социалните мрежи се надигна такова негодувание и възмущение от това му изказване, че ПФ буквално се срина, а собственикът на СКАТ бе наречен с такива думи, че не ни е удобно да ги цитираме.

Истината: Задавен в собствената си злоба и алчна слюнка, Валери Симеонов сам катапултира от политиката.

Без така и да разбере, че на народа му писна от крадци, лицемери, политикани и псевдопатриоти. Народът иска чисти хора.

Като Радев! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. валери симеонов (валерката) е едно най-обикновено лай.о може да се каже за него даже и че е мижетурка и обратна лаисна общо взето може да си мечтае да бъде мъжкар като г-н Радев а пък да не говорим да го хареса толова стилна и очевидно добре сложена жена

  2. Не знам дали трябва да се коментират долнопробни изказвания, но този тъй наречен патриот или по-скоро пълен идиот не е виждал на живо самолет та камо ли военен. В света са единици които изпълняват кобра със самолет маневра която дава огромно предимство във въздушен бой. Дали е президент или е летец само за това се прекланям пред ген. Радев. Симеонов сигурно и за шофьор на каруца не става и ако не е бронирания му мерцедес и персонален водач сигурно пеша ще ходи до парламента. Г-да и г-жи избиратели внимателно четете избирателните листи и не гласувайте за такива идиоти които освен да лапат евтини кюфтета друго не знаят.Симеонов един съвет: що не се скриеш или удавиш в морето та да не ти гледаме противната мутра?

  3. Досега гласувах само за националистически партии, но за този не. Не го харесвах още от самото начало и това не се е променило. Този е просто един продажник. Ако не се отделят АТАКА и ВМРО от този цур-виланко ще загубят много избиратели

  4. Това е изказване на един нисък човек. Но не нисък на ръст а както казва Вазов „тоз издайник грозен със ниско чело…“изказване на национален предател, продажник, подлизурко с една дума пълен боклук

  5. Българските политици никога не знаят кога е по-добре да замълчат. И това е огромната им грешка. Но народът е мъдър и ги наказва на изборите.

  6. Ако този каракачанин е елитът на нацията, то горката ни нация!

  7. Ако някой е забравил как изглежда бай ви Ганя,нека погледне физионията на бургаския тарикат,циганската утрепка,малкото лилипутче,но голям далавераджия врътигъзеца Валери Симеонов.

  8. Пълен Боклук Радевкачиго в самолета да го повозиш и го Бутни дури с Парашут тои не знае да го Ползва

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *